הטרדה או לא?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הטרדה או לא?
    אני1234
    20/12/2007

חבר שלי נוהג, סליחה על הביטוי, "לדחוף לי ידיים". זה לא נעים לי, ואמרתי לו את זה הרבה פעמים, אבל הוא מתעלם. הוא טוען שהסיבה לכך היא שאין לנו הרבה סקס. זה נכון, וזה בגללי, כי אין לי הרבה חשק מיני. אנחנו מקיימים יחסי מין בערך פעם בחודש. חבר שלי די מתוסכל מזה. בכל זאת, כשהוא סתם נוגע בי ככה זה רק מרתיע ומרגיז אותי. אמרתי לו גם את זה, אך הוא ממשיך. האם אני צריכה להתייחס לזה כהטרדה? מה לעשות? נורא מוזר לי שאני שמחשיבה את עצמי חופשיה ופמיניסטית שואלת אותכם את השאלה הזו, אני די מתביישת שהגעתי למצב כזה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הטרדה או לא?

הוספת תגובה

• ?אני חושבת שאת צריכה להפנות את

t
    20/12/2007

השאלה בנוסח קצת שונה לפורום מין וסקסולוגיה סקס פעם בחודש זה לא הרבה אני לא יודעת אם הייתי מצליחה כל כך הרבה זמן ככה...,יש בעיה גדולה יותר שאת מיתעלמת מימנה זה שהוא דוחף לך ידיים זה לא נעים ואת צריכה לומר לו ברצינות שזה מציק לך אבל זאת באמת הבעיה הקטנה בנושא.
    מקווה שתקשיבי לעצתי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא בדיוק

אני1234
    20/12/2007

אמרתי "הוא טוען" שזה בגלל שאין מספיק סקס, אבל זה לא באמת ככה. לדעתי זה בגלל שהוא לא מספיק מכבד אותי כאדם ומזלזל ברצונות שלי. הרי דיברנו על הנושא הרבה פעמים. דבר שני, אני לא מתעלמת מהבעייה שלי, זה פשוט לא קשור כרגע לנושא. חוץ מזה, אני מאמינה שגם אם היה לנו המון סקס, הוא היה ממשיך להתנהג ככה. כל זה גורם לי לחשוב, שכמו שקיימת תופעה של אונס של בת זוג על ידי בן זוג, אז יכולה להיות גם הטרדה מינית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בואי נחשוב למה הוא עושה את זה אני

t
    21/12/2007

מסכימה שזה לא יפה וזה שהוא מיתעלם מהבקשות שלך זה באמת סוג של זילזול ואת צריכה להיתעקש בתוקפנות על מה שאת רוצה,אבל בוא נחשוב למה הוא עושה את זה הרי הוא לא סתם עושה כדי להרגיז אותך אתם לא בגן או משהו, יכול ליהיות שהוא מנסה לגרות אותך לסקס ולסמן לך שהוא רוצה סקס וככל הניראה הוא לא מבין כל כך שזה נורא מציק לך דיי קשה להבין את זה מהצד השני שעושה את זה,למעשה אם הוא היה מזלזל בך סביר להניח שהוא היה בוגד בך בימיוחד אם יש בעיות בתחום המיני אם הוא לא אז סביר להניח שזה לא דווקה זילזול הוא רק מנסה לגרות אותך וזה דיי קשור לבעיה השניה שלך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הוא עושה את זה, כי זה נעים לו

אני1234
    21/12/2007

זה שזה לא נעים לי לא מעניין אותו. צריך להיות די מפגר כדי לנסות לגרות אותי ככה אחרי שאמרתי לו שזה רק מרתיע אותי...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הוא מנסה להראות לך שהוא רוצה סקס

t
    21/12/2007

זה לא "נעים" לו או משהו,את יכולה לדבר איתו לעומק ולישאול אותו למה הוא עושה את זה בדיוק בכל מיקרא את צריכה ליהיות תוקפנית אם הוא לא מבין בצורה רגועה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מערכת יחסים

פרופ' רחל לב-ויזל
    22/12/2007

השאלה היא מה יש במערכת היחסים שאת אוהבת, ומדוע היא ממשיכה להתקיים. לעתים חברות ממשיכה ומתקיימת בגלל מניעים אחרים מרגש חיבה או אהבה. כגון הרצון שיהיה חבר, חיפוש אחר בטחון ועוד. תשאלי את עצמך ותני לעצמך תשובה אמיתית. כאשר באמת אוהבים ונמשכים למישהו פיזית בדרך כלל אין קושי במגע, למעט במקרים בהם התרחש אירוע טראומטי מוקדם. יש הבדל בין גברים ונשים, חברך אכן רוצה אותך ואת קרבתך ומתוסכל. ככל שהוא יוצר לחץ פיזי עליך את נסוגה ונמנעת ממגע. המעגל של מערכת יחסים של רודף ונמנע אינה מבטיחה טובות. במידה ואת משוכנעת שיש לך רגשות חמים כלפיו והוא אינו דוחה אותך פיזית, אני מציעה שתלכו ביחד להתייעצות קצרה עם מטפל.
    רחל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

רונית סדגר
    25/12/2007

כשאנשים חוצים גבולות, הם תמיד מחפשים לכך הצדקה. אין שום הצדקה ל "דחיפת ידיים". זכותך לבחור באיזו תכיפות את רוצה לקיים יחסי מין, ואם הדבר קשה לו, זהו בסיס לשיחה ולא לפולשנות. יש לך זכות לשים גבול וגבול ברור.

בהצלחה

רונית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו