מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מעשה מגונה בילדותנילי27/03/2011
אני היום כבת 30, לאחר כמה חודשים בטיפול פסיכולוגי צפה אצלי בזיכרון חווית פגיעה מינית מהעבר - כשהייתי כבת 12 וחצי, אחי, המבוגר ממני בחמש וחצי שנים, היה מבקש ממני לאונן לו (אז לא הבנתי את המשמעות כלל), הדבר נמשך במשך חודשים ארוכים מידי כמה לילות.
אני זוכרת שהקפאתי את עצמי - לא חשבתי כלום ולא הרגשתי כלום, וזה גרם לי להקפיא את עצמי בתחומים רבים בחיים. מאז אני כבר יותר מחצי שנה בטיפול וחווה עליות ומורדות.
הדבר שהכי קשה לי, ופה אני מבקשת את תגובתכם ואת תגובתה של מי שחוותה משהו דומה - מדוע כה קשה לי? אני קוראת חוויות של נשים שהיו מזעזעות באמת, ולעומתן שלי לא כזו נוראה. האם זו באמת נקראת פגיעה מינית? האם זה הגיוני שכל כך כואב לי? (את רוב הכאב אני עדיין אוצרת בתוכי ומחפשת את הרשות להוציא אותו.) תודה רבה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעשה מגונה בילדות - תגובה
ד''ר שיר דפנה-תקוע28/03/2011נילי שלום
אחד הדברים שקשה לנו להבין כיצד האנשים אשר אנחנו בוטחים בהם הכי הרבה עלולים לפגוע בנו . אם את חווה תמונות ופלשבקים, מחשבות חודרניות, המנעות מדברים שמזכירים לך את הסיטואציה, ועוררות יתר, תני לעצמך את הזמן והמקום הטיפולי להחלים מהתחושות שאת חשה, והגדרת נכון שאז לא הבנת את המשמעות כלל.
יש החלמה בעקבות פגיעה מינית אז חיזקי ואימצי
שיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)