מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הטרדה מינית בעבודה מה עושים???אנאבל28/03/2011
אני בת 20 ועובדת במקום (בר) מגיל 17 .
במטבח תלוי שלט מהי הטרדה מינית , יחסי מרות ואיך למנוע הטרדה מינית בעבודה.
שיא הצביעות !!והמטריד הוא אותו בעל העסק בן ה 50 שתלה את השלט במטבח.
כל הזמן נותן נשיקת שלום , זורק הערות מיניות , והיו מספר פעמים שנגע "בטעות" בישבני..
כל הזמן שואל מתי נצא ואף התקשר אלי בשביל לקבוע וסיננתי...
הייתה איזו פעם שישבנו במשרד .. ישבתי והתעסקתי עם המחשב והוא ישב על הספה וביקש שאתקרב אליו.. ואשב צמוד .. סירבתי ועזבתי..
לפני שבועיים התקרב לתת לי נשיקת שלום ולפתע הוא הוא שאל מתי תיהיה אחת בשפתיים.. אמרתי לו שלעולם לא.. והוא אמר לי שזה לא מיני ואמרתי לו איך בדיוק זה לא מיני??? זה הכי מיני שיכול להיות. ואז הוא אמר לי "הפסדת" ועניתי לו " הרווחתי".
לפעמים נמנעת מימי עבודה כשאני צריכה להשאר לבד בעסק מחשש להתמודד עמו
ויוצא שאני מפסידה כסף..
אין למי לפנות..
מה עלי לעשות
האם הכי טוב פשוט לעזוב????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה לעשות עם הטרדה מינית - לעשות!!
ליאור גל-כהן28/03/2011'הטרדה מינית' לא עוברת/נגמרת/מפסיקה אם לא עושים משהו.
זה לא פשוט בכלל אבל זו הדרך היחידה להפסיק את העניין.
ברמת הפרט - ניתן לקבל סיוע ממרכז סיוע 1202, ניתן להפנות אותו לאותו תקנון שהוא תלה על הקיר ולהראות לו כי ההתנהגות שלו תואמת לסעיף....
ואולי באמת יהיה קשה להמשיך לעבוד שם, אולם, אם תפוטרי עקב כך, הרי שזו התנכלות - שגם זה אסור על פי החוק.
ברמת הכלל - סביר להניח כי את לא היחידה שסובלת מהתנהגותו זו. נסי לדבר עם עובדות אחרות. כאשר לא מרגישים לבד - זה קצת פחות קשה.אם יש לו שותפים, חברים או מישהו הנחשב בעיניו שניתן לדבר איתו - כדאי לנסות. וניתן לקבל גם בזה סיוע ממרכז סיוע. אפילו ברמה של ליווי לשיחה איתו.
אור השמש הוא חומר החיטוי הטוב ביותר - נסי לראות איך מוציאים זאת לאור.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההטרדה מינית בעבודה מה עושים??? - תגובה
ד''ר שיר דפנה-תקוע28/03/2011שלום אנאבל
הסיטואציה היא מורכבת ואני מחזקת את ידייך
ישנן מספר אפשרויות
לשים גבול ולהגיד במילים לבוס שלך , זוהי הטרדה מינית עבורי יתכן ויבין את הרמז ויסתפק בכך
לבדוק אם יש אישה/גבר בעל סמכות שתעביר מסר לבעל העסק שהוא מגזים
ממה שאני חווה המנעות מהתמודדות עם הבעיה יוצרת מתח משני הצדדים והצד המטריד מגביר את הפעילות העוקבת אבל יתכן והוא יבין את המסר?
אם את מעוניינת בכל אופן להשאר במקום העבודה ורוצה סיוע ביום יוםלהתגבר על הסיטואציה את יכולה להתקשר למרכז סיוע 1202
בהצלחה
שיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)