מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הטרדה מינית בילדות על ידי אח שליתמי31/03/2011
אני בחורה דתיה היום בת 17. כשהייתי בערך בת 12 הייתי בחדר עם אח שלי ואז התחלנו לדבר על עניני בנות.. באיזה שהוא שלב הוא שאל אותי אם האח הגדול בבית ובקש ממני ללכת לבדוק. לא הבנתי למה הוא מבקש ממני את זה אבל הלכתי לבדוק והאח ל היה בבית חזרתי לחדר ואז הוא השכיב אותי בכוח על המיטה הרים לי את החולצה ו"התענג" על הגוף שלי. אני אז לא הבנתי שהוא עשה משהו לא בסדר כל כך ולכן שתקתי וכשגדלתי יותר והבנתי מה הוא עשה לי ואיך זה השפיעה עלי הבנתי שזה לא היה בסדר והיית צרכה להגיד את זה להורים שלי. אני עדיין חיה בבית עם האח הזה אני אוהבת אותו למרות הכל ובחיים הוא לא בא והתנצל על מה שעשה וגם לא דברנו על זה. בתקופה האחרונה אני מרגישה בגלל זה קצת דכאון ואני כן חושבת ל זה ושבא לי לספר את זה להורים שלי אבל אני לא יודעת אם זה כבר יועיל... אני מפחדת שאני לא אתחתן בגלל העוול שנעשה לי וכל פעם שגבר בא לחבק אותי או משו כזה אני נלחצת. אני לא יודעת למה זה צף לי רק בשנה האחרונה. אשמח אם תגיבו לי ותייעצו לי מה לעשות.(לא ממש הצלחתי להתבטאות בגלל שזה פעם ראשונה שאני חושפת את המקרה הזה בפורום).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הטרדה מינית בילדות על ידי אח שלי - תגובה
ד''ר שיר דפנה-תקוע02/04/2011אני מציעה לך להתקשר ל1202 ולקבל סיוע
בהצלחה
שיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)