הטרדה מינית בילדות על ידי אח שלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הטרדה מינית בילדות על ידי אח שלי
    תמי
    31/03/2011

אני בחורה דתיה היום בת 17. כשהייתי בערך בת 12 הייתי בחדר עם אח שלי ואז התחלנו לדבר על עניני בנות.. באיזה שהוא שלב הוא שאל אותי אם האח הגדול בבית ובקש ממני ללכת לבדוק. לא הבנתי למה הוא מבקש ממני את זה אבל הלכתי לבדוק והאח ל היה בבית חזרתי לחדר ואז הוא השכיב אותי בכוח על המיטה הרים לי את החולצה ו"התענג" על הגוף שלי. אני אז לא הבנתי שהוא עשה משהו לא בסדר כל כך ולכן שתקתי וכשגדלתי יותר והבנתי מה הוא עשה לי ואיך זה השפיעה עלי הבנתי שזה לא היה בסדר והיית צרכה להגיד את זה להורים שלי. אני עדיין חיה בבית עם האח הזה אני אוהבת אותו למרות הכל ובחיים הוא לא בא והתנצל על מה שעשה וגם לא דברנו על זה. בתקופה האחרונה אני מרגישה בגלל זה קצת דכאון ואני כן חושבת ל זה ושבא לי לספר את זה להורים שלי אבל אני לא יודעת אם זה כבר יועיל... אני מפחדת שאני לא אתחתן בגלל העוול שנעשה לי וכל פעם שגבר בא לחבק אותי או משו כזה אני נלחצת. אני לא יודעת למה זה צף לי רק בשנה האחרונה. אשמח אם תגיבו לי ותייעצו לי מה לעשות.(לא ממש הצלחתי להתבטאות בגלל שזה פעם ראשונה שאני חושפת את המקרה הזה בפורום).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הטרדה מינית בילדות על ידי אח שלי - תגובה

ד''ר שיר דפנה-תקוע
    02/04/2011

אני מציעה לך להתקשר ל1202 ולקבל סיוע
    בהצלחה
    שיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו