מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הבן שלי בצרות עזרו לי בבקשהההההההההיונית13/04/2011
אני נסערת מאד אנא עזרו לי היום התקשר אלי אחי וסיפר לי שבנו בן השלוש סיפר לאמו איך בניהחזיק אותו ביד וביד שניה שחק באיבר מינו הכוונה של בני והוא בן 12 ואיךגמר ויצא חלב לדברי הקטן ושהגדול ביקש מהקטן לנשק לו את איבר מינו לפני שנתיים אותו דבר קרה עם בן אחותי ואז דברנו עם בני והסברנו שזה אסור וחשבתי שהכל בסדר יש להזכיר שבני בגיל 8 עבר אותה טראומה על ידי הבן דוד שלו אנא תדריכו אותי מה לעשות בדיוק והפעם אבא שלו נתן לו מכות חזקות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבן שלי בצרות עזרו לי בבקשההההההההה - תגובה
צביה כפיר M.S.W14/04/2011שלום יונית. אני מבינה את סערת לבך אבל הדרך שבה נקטתם עד כה מוטעית. ילד שעבר טראומה כמו בנך אמור לעבור איזה טיפול כדי שיבין שמה שנעשה לו הוא רע וכדי לעזור לו להשתחרר מהחוויה הזו. הוא חייב טיפול כדי להפסיק את שרשרת ההתנהגויות שלו. אינך מציינת בן כמה הוא היום אולם ישנם מטפלים לילדים בכל הגילאים ורק הייתי ממליצה לודא שהמטפל/ת מבינים בנושא של הטרדה מינית. אני אומרת את זה בעדינות מירבית אולם מדבריך עולה כי ההטרדות של בנך באו מבן דודו וגם הוא הטריד בני דוד אז אולי שווה גם לבדוק מה קורה במשפחה הרחבה וממי זה מתחיל. גם הבן דוד שהטריד את בנך עבר משהוא. אנחנו לא נולדים עם הצורך להטריד אחרים. מכות הן אף פעם לא פתרון נכון וגם לא מספיק להסביר שזה אסור אלא חשוב מאוד לטפל בחוויה שהוא עבר כדי שהוא יפסיק. בהצלחה צביה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על האכפתיות והמהירות
יונית14/04/2011בני הוא בן 12 שנים בכיתה ז אנא איזה מומחה אני צריכה לחפש בדיוק שיוכל לעזור לנו והאם בן אחי הקטן יוכל למחוק זכרון זה והאם הוא צריך טיפול גם אני מוכנה לעשות הכל כדי לעזור לשניהם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)