עמית לעבודה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עמית לעבודה
    קרן
    25/12/2007

שלום לכם, מישהו שעובד איתי מנסה למצוא תירוצים לבוא אלי הביתה, בכל מיני תואנות שוא שהוא בדיוק באיזור, אולי אני רוצה טרמפ,אולי צריך לתקן משהו. אני מתחמקת בעדינות, אבל מתאפקת שלא להעמיד אותו במקום. הוא אדם נשוי דתי ואב לילדים, אני לא רוצה לעשות כלום כדי לא לפגוע בו או בי מבחינת מקום העבודה, אבל מצד שני זה מתחיל להימאס עלי. מה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עמית לעבודה

הוספת תגובה

• לא להתלבט

פרופ' רחל לב-ויזל
    25/12/2007

את תחכי או תתלבטי
    תגידי שהמסרים מביכים אותך ואותו ואת מבקשת שהיחסים יהיו יחסי עבודה נוחים לשני הצדדים
    המסר צריך להיות מאד בהיר וברור שישאיר בידיו דרך נסיגה לפני הדרדרות
    רחל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

רונית סדגר
    31/12/2007

שלום רב,

הדרך הטובה ביותר לסיים את האי נעימות היא בדרך אסרטיבית, שמאפשרת לך לשמור על זכויותייך בלי לפגוע בו.
    אמרי לו שהקשר איתו מחוץ לשעות העבודה אינו מתאים לך, ומתאים לך לשמור על הקשר בתחום המקצועי.

בהצלחה

רונית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו