מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- המשך להטרדה מיניתיונית15/04/2011
אני מבקשת כתובות בחיפה לעזרה לילדים שעברו הטרדה מינית
אגב האם זה יעשה בסודיות מוחלטת כי בני הוא בן 12 ואני לא רוצה שיעבור טראומה נוספת והאם הצוות מחויב לדווח לרשויות וכמה זה עולה בערך נא לפרט ברשותכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך להטרדה מינית - תגובה
צביה כפיר M.S.W15/04/2011אנסה בתשובה זו להתייחס לשתי פניותיך. קודם כל כאשר הולכים אל מטפל באופן פרטי לעולם אין רישום של הדברים בשום מסגרת פורמלית והחומר נשאר חסוי אצל המטפל/ת. אינני מכירה מטפלים מאזור חיפה אולם הקריטריונים שחשוב שיהיו למטפל/ת שאת מחפשת הם קודם כל יכולת עבודה עם ילדים/בני נוער, הבנה והתייחסות למקרים של הטרדה מינית ולא חשוב אם מטפלים בתוקף או בקרבן. יכול להיות שבמרכז סיוע חיפה 1202 הטלפון יתנו לך שמות של מטפלים שהם מכירים וממליצים עליהם ואיתם תבדקי מי מתאים לבן שלך. לגבי הילד הצעיר שנפגע על ידי בנך. חויה טראומתית היא שאלה מאוד אינדבידואלית כי כל אחד מגיב אחרת. שני מדדים יכולים להיות לכם לעזר. הראשון הוא לשים לב להתנהגויותיו ולראות אם הוא מגלה מצוקה או קשיים שלא היו בעבר. לעיתים יש משמעות לכמה פעמים הוטרד כך שאם זה קרה חד פעמית יש סיכוי שהתחושה הלא טובה בקשר לכך קטנה יחסית אבל מאוד חשוב לשוחח איתו ולהסביר לו שהגוף שלו הוא רק שלו ושאם מישהוא מנסה לגעת בו קודם כל חשוב שיגיד לא אבל בעיקר שיבין שהוא לא אשם שזה קרה. אני מבינה שמדובר בילד בן שלוש אבל צריך לנסות לכוון את הדבור לרמתו. זה חשוב שאתם מתמודדים ולא מטאטאים מתחת לשטיח את הקשיים. תבורכו והמון בהצלחה צביה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתבורכי צביה
יונית18/04/2011את נותנת לי כוחות כי באמת ההרגשה קשה אז שאני אתקשר ל1202 וזה ישאר חסוי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתבורכי צביה - תגובה
צביה כפיר M.S.W20/04/2011זה בהחלט ישאר חסוי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)