הטרדה מינית במשפחה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הטרדה מינית במשפחה
    אליה
    22/04/2011

היי!הוטרדתי מינית על ידי אחי כשהייתי בת 14:
    במהלך חופשה משפחתית ישנו באותו חדר שנינו ועוד שני אחים צעירים יותר(אז בני 7 ו8).הקטנים נרדמו ראשונים ואז אני הלכתי לישון ויצא שנשאר לי ולאחי את שתי המיטות הצמודות..שמתי כריות בין המיטות כדי להפריד ביניהן..אחי הגיע אחרי לישון והרגשתי שעומד לקרות משו אז עשיתי את עצמי ישנה.הוא משך אותי למיטה שלו ואני בהיתי בו ולא הייתי מסוגלת לזוז. הוא משך מעלי את החולצה וקרע את המכנסיים והתחתונים ואז בהה בגוףשלי והתחיל למשש אותי..אחרי כמה זמן הוא הוריד אתהמכנסיים שלו והתחיל להתחכך בי..
    בעיקרון כבר אמרתי אתזה להורים שלי, והוא כבר טופל אצל פסיכיאטר והוא באמת כבר בן אדם אחר היום ומתחרט על מה שעשה, והם שלחו גם אותי לפסיכולוגית וכל הזמן ציפו ממני שאני אשכח ואתגבר כבר..הם לא יודעים בדיוק מה היה שם. אז עשיתי את עצמי שהתגברתי..אבל בכל זאת זה מתקיף אותי מידי פעם ופשוט אני לא יודעת מה לעשות. אני לא רוצה להגיש נגדו תלונה..אבל גם לא יכולה להמשיך לגור איתו כאילו לא קרה כלום. היום אני כבר בת 19 ורציתי לדעת אם יש מה לעשות?אם בכללאפשר עדיין?
    ותכלס-בעיקר רציתי כבר להוציא אתזה החוצה.כי מעולם לא אמרתי לאףאחד מה היה שם.
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הטרדה מינית במשפחה

הוספת תגובה

• הטרדה מינית במשפחה - תגובה

עו``ד דורון ויינרייך
    24/10/2012

שלום אליה
    מבחינה משפטית יש מה לעשות וממש לא מאוחר מידי.
    השאלה שאת צריכה לענות לעצמך עליה היא אם את רוצה לעשות מהלך משפטי בעקבות מה שקרה ואם תגיעי למסקנה שכן- יש הרבה מה לעשות.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אח מטריד

דני
    25/10/2012

שלום לך,
    אמנם אני לא בעל מקצוע אבל חייתי עם אישה שעברה התעללות מינית וגילוי עריות.
    קודם כל והחשוב מכל הוא שחשפת את המקרה מיד כשקרה,זה הדבר שהציל אותך משנים רבות של התעללות.זו הסיבה היחידה שגרמה לאחיך להפסיק.ברגע שעוד הרבה בנות כמוך יבינו שחשיפת המתעלל תוביל להפסקה מיידית של מעשיו ייטב לכולן.החשוב הוא למנוע המשכיות של המעשים שמובילה להרס טוטאלי של הנפש הפגועה.
    נכון שעברת מקרה טראומטי אבל את נימצאת במקום מצויין וטוב,חשפת את המעשים בלי בושה וגרמת להפסקתם,כיום את מצליחה לדבר ולכתוב על מה שיברת בפתיחות רבה וזה גם משהו שאומר שאת בדרך הנכונה.אל תיסגרי שוב את הדברים בפנים ותנסי להתמודד איתם לבד,יש גורמי מקצוע שבשיחות יכולים לעזור לך מאוד.לגבי אחיך אם והיה והבין את חומרת מעשיו ,התנצל ואפילו לא מרים את הראש לכיוונך אני חושב שאת צריכה לשחרר ולהמשיך הלאה ולא לגרום סבל מיותר נוסף,לך,להורייך,לאחים שלך ,וכן גם לאחיך שלא הצליח לשלוט במעשיו ונתן ליצר הרע להשתלט עליו.
    מקווה שעזרתי ולו במעט

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הטרדה מינית במשפחה - תגובה

צביה כפיר M.S.W
    23/04/2011

שלום אליה. זה מאוד מרגש לדעת שהפורום נותן מקום וכוח להגיד דברים שאין להם מקום אחר. כשאני קוראת את מה שכתבת אני תוהה מה זה נקרא להתגבר? איך זה היה נראה או מרגיש לו התגברת? אבל בכל זאת מההגדרה הזו שלך זה נשמע שאת המשחק כלפי חוץ למדת לשחק אבל בפנים יש עוד הרבה דברים בלתי פתורים ואולי גם דברים שלא רשמת בסיפור שלך הפעם, אז אני ממליצה בחום רב על המשך טיפול אבל אצל פסיכולוגית שיש לה ידע בנושא של תקיפות מיניות כי לא כל פסיכולוג גם אם הוא פסיכולוג טוב יודע להתמודד נכון עם הטיפול בתחום הזה. אז המון בהצלחה ואל תפחדי לספר את זה כי את לא אשמה בכלום. חג שמח צביה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו