מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כתב לעניני בריאות אנס אכזריזאביק26/04/2011
בקרוב יפורסם על אונס אכזרי במיוחד שנחשד בו כתב ערוץ 2 .נפגעות ומוטרדות שנפגעו ממנו זה הזמן לצאת ולהתלונן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה קשור למה שפורסם בדה-מרקר?
lironsushan28/04/2011מה מותר לחשוף שם?
הבנתי ממה שרשום שיש צו איסור פרסום...
אז מה מותר לספר.... לפי הכתבה הבנתי, שמדובר בדמות ציבורית
אבל אני מנסה לשבור את הראש (הסקרנות הורגת...) ולא יודעת מי זה
חשבתי שזה יאיר לפיד, אבל הוא בחו"ל... אז מי זה יכול להיות?
זאביק, אתה יודע מי זה?
תוכל לתת לי רמז....
חברה שלי אומרת שזה כתב פשוט, אז אמרתי לה שאם הוא פשוט אז לא היה אכפת לאף אחד ממנו... והיו מפרסמים את השם.
אבל איזה כתב בריאות הוא מפורסם בערוץ 2... כולם גמדים ומכוערים רצח!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתנהלות בפורום פגיעה, תקיפה והטרדה
ד''ר שיר דפנה-תקוע28/04/2011חברות וחברים יקרים
אני שמחה שהפורום מאפשר בימה גם לאקטיביזם עם זאת אני מבקשת שכולנו נכבד אחד את השנ/יה ולא נשתלח בביטויים שאינם ראויים, כמו כן אני חייבת להזכיר שבמדינת ישראל כל אדם חף מפשע עד אשר לא הוכח אחרת בבית משפט
תודה לכם
שיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לשיר
lironsushan28/04/2011היי,
אני באמת לא התכוונתי להעליב או משהו כזה.. זו סקרנות!
השאלה היא אם התקשורת באמת עוזרת לבחורה המסכנה הזו?
אני מקווה שהיא תחלים מהר
אבל, מי זה הבחור הזה... לפחות תתנו רמז?
יש עוד מתלוננות?
זה הגיוני שהוא ממשיך להופיע?! או שמנסים להסתיר אותו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)