נמאס לי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נמאס לי
    אנונימי
    02/05/2011

שלום , אני בת 15 ולומדת בכיתה ט' אני השארתי כבר בערך 2 הודעות בפורום ועזרתם לי מאוד אז תודה. אני עברתי כבר מכיתה ז' הטרדה מינית מילד שלומד איתי בשיכבה השנה הגשתי תלונה במשטרה אבל מחוסר ראיות לא הייתה האשמה פלילית. בינתיים כולם חושבים שהוא הפסיק אבל מאז שהייתי במשטרה ואחרי שהוא נחקר קרה משהו שלא עובר ויוצא לי מהמחשבות. אני לא יודעת אם זה אונס אם זה ניסיון לאונס אני רק זוכרת מה היה שם אני הייתי בשירותים בבית ספר שטפתי פנים כי הוא קילל אותי לפני זה וירדו לי דמעות הייתי לבד בקומה שם בשירותים ואז הוא הגיע אני זוכרת שהוא נכנס לשירותים של הבנות סגר את הדלת ושם על הידית מתתה כדי שלא יוכלו לפתוח, הוא תפס אותי מהכתפיים והצמיד אותי לקיר אחר כך גם הרגשתי את הגוף שלו צמוד אלי הוא שם לי את הידיים מאחור הגב ולא יכולתי לזוז הוא יד אחת שם לי על הפה כדי שאני לא יצעק ואז הוא הכניס לי יד מתחת לחולצה ופתח לי את החזייה בזמן הזה הוא כל הזמן חזר ואמר "עכשיו אני יכול להתנקם בך , אמרתי, קיימתי " ( על זה שהגשתי נגדו תלונה ) הוא הוציא לי את החזייה מתחת לחולצה ואחר כך הוריד לי את החולצה שם הוא כבר השתמש בשתי ידיים אבל הוא היה כל כך צמוד אלי שלא יכולתי לזוז עדיין הוא התחיל לגעת בי והוא אפילו השתמש בלשון שלו ובפה הוא הוריד לי את המכנסיים והתחתונים באותו הזמן כי הייתי עם מכנס ספורט והיה לו יותר קל כנראה כי זה היה ממש מהר הוא הכניס לי יד בין הרגליים והתחיל לגעת ואז הוא הוריד רק את המכנס והוא השאיר את התחתונים הוא השכיב אותי על הרצפה המלוכלכת של השרותים ונשכב מעליי אז הוא הוריד גם את התחתונים והתחכך בגוף שלי עם האיברים שלו כל פעם שניסיתי לצעוק הוא הכניס את האיבר שלו לפה שלי עד שמשיהו דפק בדלת והוא מהר התלבש והכריח אותי גם להתלבש והוא יצא וחזר לשיעור כאילו כלום לא קרה . הוא היה איתי שם בשירותים כמעט כל השיעור ואני לא יודעת איך המורה לא שמה לב אבל כל דקה הייתה כמו שנה וזה היה כמו גיהנום . אני לא סיפרתי את זה לאפאחד כי אני מפחדת ממה שיקרה אחרי עכשיו הוא כל יום בא ואומר לי שאני שרמוטה ואני הסכמתי למרות והתחננתי שיפסיק! הוא מקלל אותי , מוציא עלי שמועות, מסיט ילדים , ממציא סיפורים עלי ואני לא יודעת מה לעשות אני נמצאת בטיפול דרך היועצת היא סידרה לי עובדת סוציאלית שזהו תחום העיסוק שלה אבל כשאני מדברת איתה זה כאילו שיש לי משהו תקוע בגרון ואני לא מצליחה לדבר אני לא רוצה לספר את זה לאפאחד אבל התמונות כל הזמן עוברות לי בראש ואני לא יודעת מה לעשות נמאס לי מהחחיים שלי ואני ניסיתי כבר הכל אני באמת לא יודעת מה לעשות וזו הפעם הראשונה שאני מוציאה את הסיפור הזה באיזשהי דרך . הוא עדיין לומד איתי בכיתה ואין אפשרות להעביר אותו ואני לא רוצה לעבור כי הכיתה היא כיתת מצויינות ויש לי ציונים גבוהים שיובילו אותי למגמה טובה .
    אני ממש לא יודעת מה לעשות תעזרו לי בבקשה! גם למס' 1202 כבר התקשרתי אני לא יודעת מה לעשות!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נמאס לי

הוספת תגובה

• תיקון

אנונימי
    02/05/2011

* לומד איתי בכיתה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נמאס לי - תגובה

צביה כפיר M.S.W
    03/05/2011

שלום לך. מאוד קשה לשמוע את מה שאת עוברת ולחשוב שאת מתמודדת עם זה לבד. לצערינו פה באתר אנחנו רק יכולות להמליץ מה לעשות ואת צריכה לעשות את זה לבד. זה מאוד חשוב שיש לך עו"ס שמלווה אותך ואת צריכה לחשוב מה עוצר בעדך מלספר לה את הסיפור הקשה הזה שעברת שוב. זה מאוד חשוב שלא תישארי לבד עם הסיפור. לא מגיע לך לסחוב נטל כזה. האם דרך 1202 הצמידו לך מלווה? אולי עם מלווה משם יהיה לך קל יותר לדבר כי אין ספק שאת צריכה הקשבה והגנה אבל פה דרך הפורום אנחנו רק יכולות להגיד לך את זה ולא כל כך לספק את זה. האם אין מישהוא קרוב במשפחה מורחבת או חברה או אימא של חברה? חפשי עם מי נוח לך ודברי על זה. בהצלחה צביה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו