הטרדה מינית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הטרדה מינית
    עלומת שם
    08/05/2011

היי...
    לפני ככמעט שנה הוטרדתי מינית מקרוב במשפחה.. כמובן שסיפרתי להורים שלי מייד והם תמכו ולא מדברים איתו.
    לא התלוננתי עליו למשטרה בגלל הקשר שיש לי עם בנותיו ואשתו ואני לא רוצה להרוס להם את החיים ( אבא שלי כן סיפר לאחותו משמע אשתו של זה שהטריד אותי.)
    ההורים אמרו שזה בהחלטתי ואני יכולה ללכת עם זה למשטרה אך החלטתי שלא.
    אני לא מדברת איתו וגם לא אדבר איתו לעולם. הבעיה היא שבגלל שזה קרה במשפחה יוצא לי לראות אותו הרבה וכל פעם שאני רואה אותו זה כאילו צף מחדש למרות שאני חושבת שדי התגברתי.
    שאלתי היא האם נראה לכם לנכון שאני צריכה טיפול פסיכולוגי או לא?
    יש לציין שאני די אחרי העניין ומאוד משתדלת לא לחשוב על זה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הטרדה מינית

הוספת תגובה

• הטרדה מינית - תגובה

צביה כפיר M.S.W
    08/05/2011

כשאת אומרת שאת אחרי הענין לא ברור כל כך מה המשמעות של זה. אחד הדברים החשובים לבדוק זה כמה זה נכנס לחיי היומיום וצובע אותם או שזה מופיע רק כשאת מולו. נשמע שיש לך תמיכה משפחתית מחד אולם אתם ממשיכים להתראות אז אולי זה מרגיש כמו תמיכה בערבון מוגבל. את גם לקחת על עצמך להמשיך בקשר עם משפחתו מה שלא מקל עליך. אינני יודעת בת כמה את אבל ברור שלכל החלטה בחיינו יש מחיר והשאלה האם המחיר על החלטותיך עד כה הוא בסדר לך, עדין אף פעם לא מזיק לפתוח את הדברים עם איש מקצוע כדי שתדעי האם את נוהגת הכי נכון עבורך.בהצלחה צביה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הטרדה מינית

עלומת שם
    09/05/2011

תודה רבה.
    אני בת 20.
    כרגע זה שאני בקשר עם משפחתו לא מפריע לי כי אני יודעת עד כמה הם שונים ממנו ועד כמה בנותיו היו חרדות לדעת את המקרה.
    וכן רק שאני רואה אותו זה צף לכן טיפול פסיכולוגי יהיה יעיל במקרה הנל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הטרדה מינית - תגובה

צביה כפיר M.S.W
    10/05/2011

אז לכי על טיפול ושיהיה לך בהצלחה. את צעירה וחשוב לטפל בדברים ולא למשוך אותם הרבה שנים. צביה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הטרדה מינית

עלומת שם
    10/05/2011

ואם החליט ללכת לטיפול פסיכולוגי רק בעוד חצי שנה בדיוק ... יהיה אפקטיביות לטיפול?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תלונה

דני
    11/05/2011

אמנם הורייך השאירו לך את ההחלטה באם להתלונן אבל זה לא פייר כלפייך כיוון שמאחר ומדובר בבן משפחה יש לך שיקולים זרים באם להתלונן מה שלא היה באם היה מדובר באדם זר.אותו בן משפחה חייב לקבל את עונשו,מה שעשה לך הוא יעשה לבת משפחה אחרת שתיפול ברשתו. אם את רוצה להציל בנות אחרות מאדם שזה דפוס התנהגותו תיתלונני במשטרה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו