מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פגיעה בילדאני14/05/2011
אני אמא לילד בן 10 שנפגע מחבר מינית ומאז חלה הידרדרות במצבו הריגשי הילד מתאר כאילו עוד מישהו נמצא בגופו ומראה לו איך להתנהג בנוסף הבעות ההיתנהגותיות בבית ספר מידרדרות ולצערי לאף אחד אין את הסבלנות למרות הידיעה של הצוות המחנך להגיע לליבו של הבן שלי ולנסות בדרכים אחרות לגרום לו להגיע לבית ספר. הילד הולך בלי חשק מאשימים אותו לעיתים במעשי אלימות שלא עשה.
אם יש מישהו בפורום שעבר או חווה משהו דומה עם ילד עם התנהגות בלתי רצונית (רק לאחר הפגיעה) או כל מי שיכול לעזור אשמח מאוד
עד הפגיעה ילד חברותי מלא בחברים עסוק, טוב לימודית, מקובל חברתית ומאז הפגיעה
נשאר לבד לא משתף אף אחד לא סומך על מבוגרים מרביץ ומעליב ילדים לא בכוונה לטענתו
אשמח לכל עצה עזרה הכוונה או שיתןף
אמא דואגת ומתוסכלת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני במצב שלך צרי קשר
אילנית18/10/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפגיעה בילד - תגובה
ד''ר שיר דפנה-תקוע14/05/2011שלום לך
נשמע לי שיתכן שבעיות ההתנהגות של בנך הן זעקה לעזרה והקושי שלו להמשיך את ההתנהלות עם חבריו. הצעתי לפנות ליועצת בית הספר, בכל בית ספר יש יועצות שלמדו על ,מינית, אם את חשה שהיועצת איננה משתפת פעולה גם בשפ"י שרות פסיכולוגי יעוצי יש טיפול ללדים שחוו פגיעה מינית וגם ניתן לפנות לאל"י, יתכן שאתם כהוריו תוכלו לקבל יעוץ כיצד לסייע בדרך הטוב ביותר לבנך
אשמח אם תוכלי לשתף אותנו בהמשך
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה לילד שלי
אני14/05/2011ברצוני לציין שבעיית ההתנהגות החלה מתחילת השנה והחלטתי מתוך אינטואיציה של אמא להעביר אותו בית ספר. לאחר כשבועיים בבית הספר החדש הוא סיפר לי את מה שקרה לו עם הילד שהיה איתו בבית הספר הישן. שיתפתי את היועצת המחנכת ומנהלת בית הספר במקרה וביקשתי שינהגו בו בסבלות. הסבלנות נגמרה מהר ושוב מבחינתם הוא ילד "בעייתי" לטענתם הם ראו ילדים שעברו התעללות מינית ו"כך לא מתנהגים". בני ילד חכם אבל הוא כרגע בשלב של מרד הוא לא אוהב את המורה לטענתו "היא רעה" והוא עושה דווקא פניתי גם לשפ"י הוא החל טיפול אצל פסיכולוגית אבל הוא לא התחבר אליה ומסרב ללכת. כרגע הוא בטיפול ריגשי פרטי.
ניסינו רטלין אבל הוא לא הגיב טוב לכדור. כרגע הוא לוקח תמצית פרחים טבעית קור ולול וכולי תקווה שזה יעזור.
הוא לא מוכן לשתף אף אחד במה שקרה לו וגם איתי מסרב לדבר(אני היחידה שהוא סיפר לה) אבל אני יודעת שזה מציק לו הוא טרוד בזה כל הזמן.
איך בכל זאת ניתן להוציא אותו מהמצב הזה ולעזור לו בהתנהגות עם ילדים בכיתתו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה לילד שלי - תגובה
ד''ר שיר דפנה-תקוע15/05/2011יתכן ובמצב כזה יש למטפלת הפרטית אפשרות לסייע לכם כהורים, ואף ליצור קואליציה עם בית הספר , לעיתים תהליך ההחלמה הוא הפירוק והציפיה של הילדים מההורים הוא להיות שם עבורם, נשמע שבנך חש זאת, עם זאת אני תמיד מאמינה בעבודה מערכתית הווה אומר שלכם כהורים, המערכת החינוכית והמערכת הטיפולית, בסופו של דבר הילד תמיד זוכה כאשר המבוגרים והמערכות השונות בחייו מדברים עימו, יתכן וכדאי לפנות למטפלת הפרטית ולהתייעץ איתה כיצד לגייס את המורה להכיל את בנך
שיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)