מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פגיעה מיניתאסתר17/05/2011
שלום קוראים לי אסתר ואני בת 19 במוצאי שבת האחרון דיברתי עם שכן בפייסבוק הוא בן 17 וחצי ואנחנו מכירים שלום שלום וחוץ מזה כלום !!
והוא אמר לי ראיתי אותך בחדר כושר יפה לך להתאמן. רוצה נלך ביחד להליכות מסביב לעיר אמרתי סבבה אתמול יום שני אני מתחברת לפיסבוק הוא אמר לי נו את בואי נלך עכשיו יצאתי והלכנו .. בדרך הוא אומר לי אסתר בואי נרוץ אמרתי לו אין לי כח הוא אמר אני ידחוף אותך תפס לי בגב ועל הדרך שלח את הידים שלו לישבן שלי הייתי בהלם עצרתי הוא הוריד את הידים והלכנו רגיל שוב התחלנו לרוץ ושוב הוא שם את הידים בגב וכיאלו שולח אותם לישבן וממשש לי אותו ואז אמרתי דיי הוא חיבק אותי מאחורה חזק ותפס לי בחוזקה בחזה וצעק "דיי אני לא יכול יותר,אני לא יכול" והתעשתי ניסיתי לנתק את הידים שלו ממני ואמרתי לו רון[שם בדוי[ מה קרה לך תסביר לי בתמימות שאלתי והוא אמר לי אני עייף אני לא ישן טוב והמשכנו ללכת אני עוברים ליד היער הוא מצביע לי לשם ואומר לי רוצה ללכת לשם הוא רומז מה אפשר לעשות שם חוץ מלבצע את החשק שלו התעלמתי והמשכתי ללכת אחר כך הוא אמר לי את יודעת מה מרזה חוץ מהליכה אמרתי שחיה הוא אמר יש עוד משהו התעלמתי לחלוטין הבנתי שהמטרה שלו היתה בהליכה אחרת מאשר המטרה שלי ואז שהמשכנו לכת קצת אמרתי לו שאני יקצר את הדרך והוא ימשיך לרוץ הוא המשיך ללכת אני הלכתי לבית כל הדרך אני במחשבות וסיפרתי את זה לחברות הקרבות שלי הם ניסו להרגיע אותי וזה עזר לאותו רגע כל הלילה האחרון לא ישנתי מרב מחשבות התעוררתי עם זעה וסיווטים שהוא נוגע בי ואני רועדת
אני לא יודעת מה לעשות! אני לא רוצה להתלונן אין לי כח שאבא ואמא שלי ידעו מזה והם יעשו מזה סיפור ענקי אני רק רוצה עצות איך להשכיח את זה או להעדין את זה שזה יעבור ויהפוך לחלק שולי בחיים שלי כי כבר יממה אני לא מתפקדת אני רק במחשבות. ואם אפשרי להציע עצות איך לעדן את זה אני ישמח!!
בתודה וסליחה מראש! אסתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתנצלת על החזרה של ההודעה חשבתי שזה
אסתר17/05/2011לא נשלח אז הקלדתי שוב !! סורי תקראו אחד מהם... בשני הוספתי עוד דברים ששחכתי בהודעה הראשונה !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפגיעה מינית - תגובה
ד''ר שיר דפנה-תקוע17/05/2011אסתר יקרה
אכן עברת ארוע מטלטל, אני מציעה לך לפנות למרכז סיוע 1202 לשוחח עם מרכז הסיוע, שם תוכלי לשמוע קול אנושי של אישה שתשוחח איתך . אני רוצה להגיד לך שאת לא אשמה , בטחת באדם שהפר באופן בוטה את האמון המלא שנתת לו, אין לאף אדם את הזכות לגעת בך ללא רשותך!!
אנא צרי קשר עם מרכז הסיוע זה עוזר
שיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)