היי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי
    עדן
    18/05/2011

לפני שנתיים בערך (הייתי אז בת 17) בנאדם שלח אליי יד מהמושב האחורי באוטובוס ונגע בי. בתחילה לא הרגשתי את זה כל כך אבל כשקלטתי נרעדתי ועברתי למקום אחר. זה עשה לי ממש סיוטים אבל הצלחתי להתגבר על זה איכשהו.. אחרי חודש נסעתי שוב באוטובוס ועלה אותו בן אדם. עד היום אני לא מבינה למה לא עברתי מקום.. כנראה חשבתי שאני מן גיבורה ושהוא לא יעיז לגעת בי שוב אבל טעיתי ובפעם השניה זה כבר הטביע בי חותם של טראומה.
    נכון שזה לא נשמע קשה כלכך בפורום הזה אבל בי אישית זה פגע מאד..
    מאז אני דואגת לשבת בספסל הכי אחורי באוטובוס ואם אין מקום שם וגבר מתיישב מאחוריי אני מתמלאת בדמיונות שהוא נוגע בי..אני ממש מרגישה אתזה...
    איך אני יכולה להתפטר מהסיוטים האלה?? זה רודף אותי!!
    אשמח לתשובה מהירה... עדן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היי

הוספת תגובה

• היי - תגובה

ד''ר שיר דפנה-תקוע
    18/05/2011

שלום עדן
    לפי תיאורך אני מציעה לך לפנות לטיפול אצל אשת מקצוע המתמחה בפגיעות והטרדות מיניות, יש שיטה שנקראת EMDR שיטה זו יכולה לסייע, אך אנא בידקי שאשת המקצוע מתמחה בטיפול בפגיעה והטרדה מינית , מניסיוני זה קריטי בסוג זה של בעיות
    אם יש לך עוד שאלות אל תהססי לפנות שוב
    שיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טוב..

עדן
    19/05/2011

האמת שלא חשבתי שזה עד כדי כך מורכב.. ולא מתחשק לי לעשות מזה סיפור כזה גדול.. חשבתי אולי יש דרך מבחינתי לעצור אתזה.. אבל אם זה משהו חיצוני אני ממש לא בקטע.. מקווה שאוכל להתמודד עם זה ולהתחיל להשתחרר מהזיכרון הכואב הזה.
    תודה ולילה טוב! עדן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו