שלום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום
    אנונימית
    05/06/2011

שלום אני בת 17..לפני כשנה בחופש הגדול...יצאתי עם חברים ונשארתי קצת יותר מידי מאוחר ולא יכולתי לחזור הביתה...בחור אחד...שהיה לי קטע איתו...נשאר איתי ודיברנו קצת..הייתי נורא נאבית וצעירה...וגם קצת מסונוורת ממנו...הוא הציע לי להכנס אליו הביתה והסכמתי...כי הכרתי אותו...הלכנו אליו...והצעתי שנראה סרט...הוא חיבק אותי כל הסרט ונגע בי...התביישתי לומר לא!אבל ניסתי לומר כמה פעמים שלא יגע בי מתחת לחולצה...למרות זה הוא נגע...ואז הוא הציע שנלך לישון אמרתי שאני לא רוצה לישון...הוא אמר שאפשר לישון במיטות שונות...אבל בכל זאת ישנו באותה מיטה...כשהוא חשב שאני ישנה הוא נגע בי מתחת לחולצה מתחת לחזיה...ופתאום הבנתי שהוא מתחיל לגעת בעצמו...לא יכולתי לומר לא!פשוט לא יכולתי!פחדתי!התביישתי!לא ידעתי מה לעשות...אז פשוט ישבתי שם!אני מניחה שזאת אשמתי!נכסתי אליו מרצוני!ישנתי איתו מרצוני!אבל חזרתי הביתה והתחלתי לבכות!לא ידעתי מה קרה!מאותו יום פעם בכמה זמן אני מקבלת פלאשבקים ונרעדת...באלי להקיא...להרסיץ לעצמי שהייתי כל כך טיפשה!להרביץ כדי להכריח את עצמי לשכוח!סיפרתי את זה ל2 חברות טובות...ו2 ידידים טובים...כולם אמרו שהוא הטריד אותי!ושאני צריכה להתלונן או להתעמת איתו...מצד שני כשאלתי כברך אגב..כאילו זה סרט שראיתי...או חברה שעברה את זה...לחברות אחרות...אמרו לי שזאת אשמת הבחורה...ומה היא צפתה!והם צודקים...מה גם שהמשכתי להיות ידידה שלו...המשכנו לדבר ולצחוק...והתנהגתי כרגיל...ועכשיו אני לא מסוגלת לראות אותו!אני שונאת אותו וכועסת אבל מצד שני יש בו את מה שמשך אותי קודם...אני לא דלוקה עליו יותר!אבל אני לא יודעת...קשה לי..אני לא יודעת אם הוטרדתי או לא...אני כל כך מבולבלת!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום

הוספת תגובה

• שלום - תגובה

ד''ר שיר דפנה-תקוע
    05/06/2011

האירוע שעברת נשמע מטריד ונשמע שגם את מוטרדת , אני מציעה לך לפנות ל1202 לשתף במרכז סיוע בחוויותיך ולהבין יותר לעומק עד כמה האירוע שהיה מציף בחייך
    שיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רגע אז הוטרדתי או לא?

אנונימית
    06/06/2011

השאלה אם הוטרדת מורכבת כאן מבחינה משפטית ומבחינה רגשית, מכייון שאני אשת טיפול אתייחס לפגיעה מהמקום הרגשי , ממה שאני מבינה ממך עברת חוויה מטלטלת שגורמת לך לפלשבקים, את גם מתארת תסמונות פיזיולוגיות כשאת חושבת על האירוע , לי זה נשמע כחוויה טראומטית ולכן הצעתי לך לפנות למרכז סיוע לנפגעות תקיפה מינית על מנת להבהיר לעצמך את החוויה דרך קול ומילים מהצד השני
    לשאלתך, מבחינה רגשית, אם החוויה שלך היתה של פגיעה מטלטלת הפוגעת בתפקוד היום יומי, כדאי לטפל בעיניין ולא להדחיק אותו.
    שיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו