אונס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אונס
    אנונימית
    12/06/2011

אני עברתי אונס לפני חצי שנה היום אני בת 17 וסיפרתי על זה רק ל2 חברות וגם רק אחרי שהם הבינו שמשהו עובר עליי ולחצו עליי המון. אני חייבת להתפרק או לפחות לקבל ייעוץ כי אני באמת לא רוצה להתלונן במשטרה.
    הוצאתי באחד הערבים את הכלב שלי לטיול ובדרך שחזרתי גיליתי שנפל לי המפתח של הבית. השארתי את הכלב בגינה והלכתי בחזרה במסלול בשביל למצוא את המפתח ההורים שלי היום בסו"פש מחוץ לעיר והאחים הגדולים שלי כבר לא גרים בבית. ובדרך שחזרתי ישבו על ספסל 3 בחורים צעירים אני חשושבת שבני 18-19 אני לא בטוחה הםישבו בלי חולצות כניראה שחזרו מהים והתחילו לשרוק .. המשכתי ללכת והרגשתי כאילו שמישהו מהם התחיל ללכת אחרי הגברתי את הקצב של ההליכה וביחד הוא הגביר בשנייה שהתחלתי לרוץ הוא רץ אחריי ומשך לי בשיער האינסטינקט הראשון שלי היה לצעוק ואז הוא שלף אולר והראה לי אותו מול הפרצוף.. באותה שניה קפאתי במקום הוא גרר אותי למעין מקום מוסתר בין כמה בתים שנימצאים בשיפוצים ודחף אותי על הקיר הוא עשה מה שעשה וברח משם בריצה .. אני כ"כ רציתי לצעוק ולהגיב ופשוט הרגשתי כאילו אני לא מסוגלת הרגשתי שהגוף שלי שם אבל הראש שלי נמא במקום אחר לחלוטין בשניה שהוא רץ פשוט התיישבתי על הריצפה למשך רבע שעה קפואה אחר כך המשכתי הבייתה מצאתי את המפתח אחרי כמה מטרים.. שחזרתי הבייתה נכנסתי למקלחת ופשוט התפרצתי בבכי נגעלתי מעצמי לא יכולתי להסתכל במראה חודש ולאט לאט התחלתי לשכוח אני לא זוכרת איך הוא ניראה בדיוק אני רק זוכרת את ההרגשה שלי באותו הרגע ואת המבט הוא הסתכל בי איתו מבט חלול מבט ריק וכאב לי כ"כ והרגשתי הבן אדם הכי קטן בעולם והאמת שאני חלמתי על זה עכשיו ופשוט הייתי חייבת לפרוק .. ואני ממש רוצה לעזור לבנות ללמוד מהסיפור שלי כי אני באמת מבינה איך זה לספר לחברה הכי קרובה ושאין לה מה להגיד .. אני הייתי בתולה כשזה קרה ואני לא זוכרת את התמונה של הבן אדם רק את המבט שלו ואת העובדה שהיה לו מבטא ערבי ויכול להיות שהוא עבד בבנייה באיזור מגורים חדש קרוב לבית שלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אונס

הוספת תגובה

• אונס - תגובה

צביה כפיר M.S.W
    12/06/2011

שלום לך אנונימית. אני מצרה מאוד על כל מה שקרה לך ואני רוצה בתגובתי לך לאמר דבר שחשוב מאוד לכל מי שקרה לו/לה דבר דומה. מעבר לפגיעה ההישארות לבד עם החוויה היא העונש שלא מגיע לאף אחד ולכן מאוד חשוב לחפש אנשים שאיתם אפשר לחלוק את החויה ואם אין כאלה בסביבה הקרובה הרי שבקו לנפגעות 1202 תמיד יש אוזן קשבת וניתן לדבר אנונימי ובודאי שניתן גם להיפגש מספר פעמים ולקבל תמיכה וגיבוי. תמיכה וגיבוי מילות מפתח אחרי כל חויה קשה כל כך כמו שעברת הן חלק חשוב בתהליך ההחלמה ואני מיעצת לך לחפש כאלה בסביבתך וכמובן שאם אינך סומכת על הקרובים לך שיבינו לפנות לקו 1202. בהצלחה צביה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יקרה כואבת את כאבך

אני
    05/08/2011

ומנסיון אנה גשי לטיפול ואל תידחקי את זה שנים .

ממליצה לך גם להכנס לפורום נפגעות תקיפה מינית בדוקטורס לקבל חיבוק וירטואלי ולא להשאר לבד .

איתך יקרה במסע הכואב והקשה שאת חווה העיקר אל תישארי לבד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לך

אנונימית
    14/06/2011

התקשרתי לטלפון והאמת שחיזקו אותי קצת ואפילו עוררו בי קצת תקווה ודיי עודדו אותי לספר ..
    אני עדיין לא מרגישה מוכנה לספר אבל כל דבר בזמן שלו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מזעזע

אילן
    16/07/2011

שקרא לך את המקרא
    הלכת למשטרה ?

כל מי שהיה שומע את המקרא הזה
    פשוט היה מפרק לאנשאים העילה את הצורה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו