מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה לעשות בנדון ?נער13/06/2011
אני עובד כמעט חמישה חודשים בעבודה בעקבות חופש מהלימודים , אני בן 18 מהמרכז.
גבר בן קרוב ל20 שאחראי משמרת מעלי כבר כמה פעמים שלח את הידיים שלו לעבר האיבר שלי במטרה לגעת , או לא בדיוק הבנתי אם זה איזשהו משחק לפיו , כי הוא כזה שולח את היד , נותן מכה כזה .
זה קרה כבר 3 פעמים , והוא לא מפסיק .
אני לא רוצה לאבד את מקום עבודתי ולא רוצה להמשיך לעבוד איתו...
אין לי שום הוכחות שזה קרה...ואני פשוט לא יודע מה לעשות ...
יש עצה כלשהי ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה לעשות בנדון ? - תגובה
צביה כפיר M.S.W13/06/2011שלום לך. הסיטואציה שאתה מתאר אכן בעייתית כיון שאני מבינה שאינך יכול לותר על מקום העבודה הזה אולם מה אם לעמוד מול המטריד ובעדינות לאמר לו, אם זה שוב יקרה, שזה לא נוח לך ואתה מעדיף שלא יגעו בך. יכול להיות שהוא מנסה את מזלו ואם לא אומרים לו לא הוא מפרש את זה כאפשר להמשיך ואז אמירה ברורה מצדך יכולה להפסיק את זה. אני גם ממליצה לך לחשוב איזה אדם הוא, כוחני, עדין נחמד ובהתאם לזה לנסח ברור את אמירתך אליו. אולי גם אם דברים לא יסתיימו לחשוב אם המקום הזה הוא בלתי ניתן להחלפה כמקום עבודה ולמצוא לך מקום אחר. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה לעשות בנדון ? - תגובה
ד''ר שיר דפנה-תקוע13/06/2011אני מזמינה קוראים או קוראות נוספות שיש להם רעיונות יצירתיים לנער לתת מנסיונם ומעצתם,
שיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)