מה לעשות בנדון ?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה לעשות בנדון ?
    נער
    13/06/2011

אני עובד כמעט חמישה חודשים בעבודה בעקבות חופש מהלימודים , אני בן 18 מהמרכז.

גבר בן קרוב ל20 שאחראי משמרת מעלי כבר כמה פעמים שלח את הידיים שלו לעבר האיבר שלי במטרה לגעת , או לא בדיוק הבנתי אם זה איזשהו משחק לפיו , כי הוא כזה שולח את היד , נותן מכה כזה .

זה קרה כבר 3 פעמים , והוא לא מפסיק .

אני לא רוצה לאבד את מקום עבודתי ולא רוצה להמשיך לעבוד איתו...

אין לי שום הוכחות שזה קרה...ואני פשוט לא יודע מה לעשות ...

יש עצה כלשהי ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה לעשות בנדון ?

הוספת תגובה

• מה לעשות בנדון ? - תגובה

צביה כפיר M.S.W
    13/06/2011

שלום לך. הסיטואציה שאתה מתאר אכן בעייתית כיון שאני מבינה שאינך יכול לותר על מקום העבודה הזה אולם מה אם לעמוד מול המטריד ובעדינות לאמר לו, אם זה שוב יקרה, שזה לא נוח לך ואתה מעדיף שלא יגעו בך. יכול להיות שהוא מנסה את מזלו ואם לא אומרים לו לא הוא מפרש את זה כאפשר להמשיך ואז אמירה ברורה מצדך יכולה להפסיק את זה. אני גם ממליצה לך לחשוב איזה אדם הוא, כוחני, עדין נחמד ובהתאם לזה לנסח ברור את אמירתך אליו. אולי גם אם דברים לא יסתיימו לחשוב אם המקום הזה הוא בלתי ניתן להחלפה כמקום עבודה ולמצוא לך מקום אחר. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה לעשות בנדון ? - תגובה

ד''ר שיר דפנה-תקוע
    13/06/2011

אני מזמינה קוראים או קוראות נוספות שיש להם רעיונות יצירתיים לנער לתת מנסיונם ומעצתם,
    שיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו