מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חשש...דניאלה13/06/2011
יש לי בן, בן שנה. בעלי החזיק אותו על בטנו וכשהוא לבוש רק בתחתוני בוקסר. בני הקטן נשען על איבר מינו של בעלי וכנראה התחיל לשחק או שנגע באיזור איבר המין ופתאום שמתי לב שלבעלי יש זיקפה.
בעלי מאוד אוהב את בנינו והוא בבת עינו. אין לנו ילדים נוספים. קשה לי לתאר או אפילו לחשוב על בעלי במובנים שליליים, אך אני שומעת יותר מידיי סיפורים שלא יכולים להיות
ואני קצת מודאגת, האם הדבר מסמן משהו?! האם יש סיבה לדאגה???
אודה לכם על תשובה מהירה.
דניאלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשש... - תגובה
ד''ר שיר דפנה-תקוע14/06/2011דניאלה שלום רב
ישר כוח על הערנות והדאגה, אנו חיים בעולם שדאגתך כל כך מובנת.
לעיתים לא ניתן לשלוט בזיקפה , למעשה זיקפה היא זרימת דם לאיבר המין. ההחלטה של גבר אם לפגוע היא החלטה של חלק נפשי ולא חלק פיזיולוגי, אני מתכוונת שגם אם לבעלך היתה זיקפה בשל המגע של עור בעור יכול הוא לשלוט ביצריו. אני מניחה שעם ההתבוננות שלך תוכלי להרגיש ולהבין האם יש כאן משהוא פזיולוגי בלתי נשלט או לחילופין שימוש פיזי בילד.
אם את מרגישה שיש לך עוד שאלות אל תהססי
לילה טוב
שיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)