שכן מטריד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שכן מטריד
    רחל
    16/06/2011

יש לי שכן שמטרידני תקופה ארוכה תמיד שאני יורדת הוא גם יורד ונועץ בי מבטים בצורה מציקה מה אפשר לעשות מבחינה חוקית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שכן מטריד

הוספת תגובה

• תראי לו שאת לא מעונינת

אבי
    08/08/2011

אל תתני לו אפילו אחוז של תקווה.והוא יניח לך או ספרי לבעלך או לאביך אם הם אנשים שלא נרתחים מהר.בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שכן מטריד - תגובה

צביה כפיר M.S.W
    16/06/2011

חוקית יש 2 אפשרויות. אחת להגיש תלונה אבל לא ברור איך יתיחסו אליה אם מדובר רק במבטים. אפשרות שניה היא לעבור דירה. צביה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שכן מטריד - תגובה

ד''ר שיר דפנה-תקוע
    16/06/2011

שלום רחל
    פגיעה או הטרדה בדרך כלל היא מילים שאינם ראויות או לחילופין נגיעה או חדירה שאינה בהסכמה, נשמע ששכנך נועץ מבטים ומציק אבל אין כל כל כך עילה
    אם את לא חוששת אפשר גם להגיד לשכן בצורה הכי אסרטבית " מאוד לא נעים לי שאתה נועץ בי מבטים" יתכן והצבת גבול יגרום לו להפסיק לנעוץ את מבטיו
    בהצלחה
    שיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו