מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הטרדה מינית במקום העבודשלי22/06/2011
שלום
אני הוטרדתי מינית במקום עבודתי גם פיזית וגם מילולית, הוחלט בחברה לפטר את המעביד שביצע זאת 'אך הוא צריך עפ"י חוק לתת 60 יום.
הוסבר לו כי במשך החודשיים האלה אסור לו להתקרב לרדיוס שלי לפנות או לשוחח איתי, רק במיילים.
אני סופרת את הימים עד שהוא יעוף לביתו , פתאום מתברר לי שטרם מצאו לו מחליף אז ישנה אפשרות שהוא יעבוד עוד חודש נוסף. אני חיה בסיוט רע לי אני לא מבינה מדוע בחברה כך עושים, הם אמורים להגן עלי אך מתברר שזה לא מספיק.
הייתי מעוניינת לקבל יותר פרטים כיצד אני יכולה להוציא אישור לתאונת עבודה עקב במקרה הזה ?
תודה
שלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הטרדה מינית במקום העבוד - תגובה
צביה כפיר M.S.W24/06/2011שלי שלום. אינני יודעת לענות בודאות על שאלתך אבל כדי לא להשאירך ללא תגובה ברור שכדי להוציא אישור לתאונת עבודה יש לפנות לגורם המטפל בכאלה, כמו רופא תעסוקתי או ביטוח לאומי. אני מבינה ממך שבמקום העבודה מכירים בפגיעה שנפגעת אבל האם פנית לגורם חיצוני כלשהוא? מקוה שבמשהוא עזרתי צביה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)