הטרדה מינית במקום העבוד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הטרדה מינית במקום העבוד
    שלי
    22/06/2011

שלום

אני הוטרדתי מינית במקום עבודתי גם פיזית וגם מילולית, הוחלט בחברה לפטר את המעביד שביצע זאת 'אך הוא צריך עפ"י חוק לתת 60 יום.
    הוסבר לו כי במשך החודשיים האלה אסור לו להתקרב לרדיוס שלי לפנות או לשוחח איתי, רק במיילים.
    אני סופרת את הימים עד שהוא יעוף לביתו , פתאום מתברר לי שטרם מצאו לו מחליף אז ישנה אפשרות שהוא יעבוד עוד חודש נוסף. אני חיה בסיוט רע לי אני לא מבינה מדוע בחברה כך עושים, הם אמורים להגן עלי אך מתברר שזה לא מספיק.
    הייתי מעוניינת לקבל יותר פרטים כיצד אני יכולה להוציא אישור לתאונת עבודה עקב במקרה הזה ?

תודה
    שלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הטרדה מינית במקום העבוד

הוספת תגובה

• הטרדה מינית במקום העבוד - תגובה

צביה כפיר M.S.W
    24/06/2011

שלי שלום. אינני יודעת לענות בודאות על שאלתך אבל כדי לא להשאירך ללא תגובה ברור שכדי להוציא אישור לתאונת עבודה יש לפנות לגורם המטפל בכאלה, כמו רופא תעסוקתי או ביטוח לאומי. אני מבינה ממך שבמקום העבודה מכירים בפגיעה שנפגעת אבל האם פנית לגורם חיצוני כלשהוא? מקוה שבמשהוא עזרתי צביה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו