מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פלויקסנינה03/09/2011
שלום רב
אני בת 63 עברתי התקף לב לפני כשנה הושתלו 2 סטינטים ,אני מקבלת פלויקס 75 וקרטיה קופת חלים אישרה לי לקבל פלויקס לשנה במחיר קופ"ח . בפנייתי לקרדיולוג האם אני יכולה להפסיק או להמשיך לקחת את הפלויקס בתום השנה ,לא ניתנה לי תשובה ברורה .הקרדיאולוג נתן לי לההחליט ,קראתי שהפלויקס תרופה מעולה אבל מה קורה אם אני לוקחת גם כרטיה? . קשה לי קחת החלטה בעצמי . אבקש לשאול ולדעת מה הסיכויים אם לא אקח את הפלויקס ? מה הסיכויים למצב בריאותי
תודה מראש
נינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פלויקס - תגובה
פרופ' יהודה אדלר03/09/2011כל מקרה לגופו, עלייך לעשות את מה שהקרדיולוג המטפל ממליץ לך בנושא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכיצד מבחינים ב - פלויקס מקורי ?
יקיר28/09/2011א.ג.נ.
שלום רב,
הכיצד מבחינים ב - פלויקס מקורי ?
מהוא פלויקס מקורי ?
מי היצרן והיכן הפלויקס מיוצר ?
בתודה ובברכה
שנה טובה
יקיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכיצד מבחינים ב - פלויקס מקורי ? - תגובה
פרופ' יהודה אדלר28/09/2011לא זה המקום לדון בתרופות אמיתיות או מזויפות. מציע שתפנה למקורות המתאימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעברת הודעה לפורום אחר
מערכת BeOK04/10/2011לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_תרופות_ייעוץ_תרופתי' id=link]תרופות ייעוץ תרופתי[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)