חדר כושר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חדר כושר
    רוני
    27/01/2008

אני גבר בן 50 שעבר אוטם קל ושלשה צינטורים טיפוליים מיד עם האוטם וצינטור שני לאחר חודש מהאוטם וצינטור שלישי לאחר שלשה חודשים נוספים כאשר בשלשת הצינטורים היתה התערבות של בלון ותומכנים. עשיתי ספורט שיקומי במכון שיקום לב כשנה ולא ירדתי במשקל בכלל אלא הפוך עליתי מאד במשקל יתכן גם בגלל תזונה לא נכונה. מה שמאד מעניין אותי עם שיחה עם הרופא הכללי שלי המליץ לי על הליכה ברגל 4 פעמים בשבוע כ 40 דקות במקום המכון כושר, גם עם שיחה עם הקרדיולוג שלי לא ראיתי התלהבות ממכון כושר אלא הליכה. ברצוני לדעת מה דעתך מכון כושר או הליכה מספקת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חדר כושר

הוספת תגובה

• מכון כושר

ד''ר אילן חי
    27/01/2008

יש מספר יתרונות במכון כושר על פני הליכה ברחוב. בין היתרונות של חדר כושר: אי תלות במזג אוויר, תנאים נוחים יותר להליכה, היכולת ללכת בעומס קבוע, מסגרת שעוזרת להמשיך בפעילות קבועה, מגוון של מכשירים לפעילות אירובית. יחד עם זאת אין חובה לבצע את הפעילות בחדר כושר והליכה לבד מספקת בתנאי שמקפידים ומתמידים בכך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו