מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כשירות נהיגהאיציק24/02/2008
אני בן 18 ומשתוקק להוציא רישיון נהיגה. אני סובל ממום מולד בלב בשם: "היפר טרופיק קרדיו מיופטיה". אני לוקח תרופות באופן קבוע ומתפקד כרגיל ( חוץ מפעילות גופנית מאומצת כמובן ) . לפני 4 חודשים היה לי פרפור פרוסדורים וקיבלתי שוק חשמלי ושוב המצב סדיר. רופאת המשפחה חתמה לי על הטופס הירוק תוך שציינה ממה אני סובל. הבעיה היא שהבנתי שגם משרד הרישוי אמור לחתום לאחר כל זה אם אני כשיר לנהיגה או צריך וועדה רפואית, שעלולה לפסול לי את הכשירות ללמוד נהיגה. האם מישהו מכיר חולי לב בעל מום זה שקיבלו רישיון? האם מישהו מהצוות הרפואי כאן יכול לחוות את דעתו באשר לסיכויים שיאשרו לי רישיון.
אשמח לכל עצה או חוות דעת בעניין :)
תודה רבה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אילן חי25/02/2008קרוב לודאי שתתבקש להביא חוות דעת של קרדיולוג כולל אקו לב עדכני , הולטר ויתכן מבחן מאמץ. באם אין סיפור של איבוד הכרה או הפרעות קצב מסוכנות קרוב לודאי שתוכל לקבל רשיון נהיגה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין לך מה לדאוג
א'28/02/2009הבן שלי בן 18 ובעל מום לב מולד ,בגיל 17.5 קיבל רשיון נהיגה(לפני ניתוח שהיה לעבור) . הדבר היחיד שהיה שונה הצריך אותי להחתים את רופא המשפחה על טופס עם פירוט המום והשלכותיו על התפקוד היומי הבסיסי.לאחר מיכן צריך להגיש את הטופס +מבחן התאוריה במשרד הרישוי בחולון לאישור רופא שלהם(המתנו לתשובה כחודש וחצי). בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)