מכון שיקום לאחר צנתור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מכון שיקום לאחר צנתור
    מייק
    28/11/2012

עברתי צנתור והשתלת סטנט בעורק אחד,וזומנתי למכון שיקום בביה״ח. אני בן 65, מקפיד על תזונה נכונה ומזה שנים רץ כל יום 15 ק״מ ומתעמל. איני זקוק לייעוץ בתזונה, או לסיוע בבניית תוכנית אימונים ולא לתמיכה פסיכולוגית. כל רצוני - לשוב במהירות האפשרית לפעילות פיזית כבעבר. שאלתי: האם במכון שיקום של ביה״ח ניתן רק לבצע פעילות גופנית עם פיקוח רפואי למשך תקופה קצרה עד שאני והרופאים ניווכח שאני יכול להמשיך לבד. בנוסף - האם קיימים מכונים כאלה עם פיקוח רפואי לאו דווקא בבי״ח?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מכון שיקום לאחר צנתור

הוספת תגובה

• מכון שיקום לאחר צנתור - תגובה

פרופ' אילן גולדנברג
    28/11/2012

המכון לשיקום הלב מאפשר טיפול רב-מערכתי במגוון רחב של חולי לב למשך שנה לאחר אירוע כלילי חד, צינתור התערבותי, ניתוח מעקפים, השתלת קוצבים, ובחולים הסובלים מאי ספיקת לב.
    במקרה הספציפי שלך, ניתן לבצע תקופת שיקום ראשונית של כ-3 חודשים תחת השגחה וניטור התחלתי ובמקביל תתבצע הנחיה של פיזיולג ומעקב של הצוות הרפואי של השיקום. לאחר מכן ניתן להמשיך את הפעילות הגופנית בבית תוך כדי מעקב קרדיולוגי.
    לגבי מכונים מחוץ לבתי החולים, קיימים מספר מכונים כאלה ברחבי הארץ, אך המיקום תלוי באיזור מגוריך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו