התעמלות שיקומית לאחר ניתוח לב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התעמלות שיקומית לאחר ניתוח לב
    ליאת
    05/01/2013

שלום, בעלי בן 44 עבר ניתוח מעקפים. היכן יש באזור יקנעם התעמלות שיקומית עבורו. מצאתי רק בבני ציון- אך אסור לו לנהוג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• התעמלות שיקומית לאחר ניתוח לב - תגובה

פרופ' אילן גולדנברג
    05/01/2013

בני ציון הינו אכן מרכז שיקום הלב הקרוב ביותר למקום מגורייכם.
    ניתן לתאם את תחילת הפעילות לאחר כחודש מהניתוח כדי לאפשר נהיגה למקום. במקביל ניתן להתחיל בפעילות גופנית מוגבלת (בעיקר הליכה יומית) קרוב לבית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נתקל בבעיה לאחר ניתוח

אדי
    30/11/2015

עברתי ניתוח תיקון מסתם לפני כשבועיים וחצי . התעקשתי לעבור אותו בבי"ח שאינו סמוך למקום מגורי ובשל כך נאלצתי לעבור לקופת חולים בעיר אחרת. כעת משאני מבקש לעבור התעמלות שיקומית ( במעין מכון כושר המיועד למשתקמי לב) לא נותנים לי לעבור בבי"ח שקרוב למקום מגורי . ניסיתי לערער והסברתי שלא יכול לנסוע שעה וחצי לכל כיוון פעמיים -שלוש בשבוע ושאין לי רכב אך נתקל באטימות למצבי . איזו סיבה שידועה לכם בד"כ שאאפקטיבית תשכנע את הגורם שאמור לאשר ? עדיין עלי להמתין לביקורת אצל המנתח ולא יכול לחזור לסניף קופ"ח שקרוב למגורי .
    שאלה נוספת : הייתי במלונית כשבוע לאחר השחרור והראו לי תרגילים שמתאימים לאותו שלב - יש איזו כתובת אנטרנט או ביוטיוב וכדו שבהם מדגימים תרגילים למתחלימים טריים ולכאלו כחודש וחצי אחרי הניתוח( כי לצערי יש סבירות שעדיים לא אתחיל התעמלות מסודרת בשל כל האמור לעיל) ? בתודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיקום אחרי ניתוח לב - דחוף

אדי
    02/01/2016

עברתי ניתוח תיקון מסתם מיטראלי לפני 6 שבועו בהצלחה על פניו ( עדיין מעט צרבות וקלקת קלה במעטפת הלב שמטופלת בן 39 יחסית בריא מעבר לזה . אין לי מרכז שיקומי כי בי"ח שבחרתי הינו רחוק גאוגרפית . שאלותי : האם יש מרכז כזה שנותן מענה למצב כמו שלי ? כי לי אין כיוון - פיזיוטרפיה רגילה לא מתאימה ופיזיוטרפיה ולשיקום לב זה רק בבתי חולים - איזה על עזרה בעניין
    לבינתיים : נאמר לי שיכול להרים כבר ידיים מעל גובה הכתף - אין הגבלה בתנועות ? רק מפסיק\ממשיך עפ"י תחושת כאב\אי נוחות ?
    אין הגבלה בתנוחות שינה ? עד כה ישנתי על כיסא מתכוונן
    אילו תרגילים לאחר 6 שבועות מותר לי כבר לבצע ? יש איזה סרטון ( אולי ביוטיוב ?) שיכול להדריך אותי לבינתיים ?
    מותר שכיבות שמיכה ?
    כמה קילו מותר לי להרים ?
    לאחר 8 שבועות כבר לא אמורה להיות מגבלה בכלום ?
    אודה לכם על מענה מהיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו