מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לרופא שלוםאהרון11/04/2013
אני אדם בגיל 67 סבלתי בצעירותי מדכאון.כיום אני סובל גם מדיכאון וגם מבעיה משריר הלב.היום אני לוקח המון כדורים ואני לא מקבל תשובה מספקת מהרופאים לגבי המינונים כמות הכדורים ואם יש ניגודים בין הכדורים.אני ירשום מה אני לוקח אנא תעזרו לי.פסיכיאטרי:פלוטין20 מג =3 .אלפריד5 מג=1 .לוריוון1 מג=1 .סורבון10 מג=1 .ללב:ביזותיאזיד25 מג=1 .טבעפירין=1 .הומולדיפיןטבע5 מג=1 הנדלדקס5 מג=1 חומצה פולית5 מג=1 .אני מרגיש שהכדורים שאני לוקח מקשים עלי את החיים!אנא עזרו לי לקבל תמונת מצב יותר טובה.ההגדרה הרפואית הפסיכיאטרית היא "מאניה דיפרסיה".תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרופא שלום - תגובה
ד''ר בלה קויפמן12/04/2013שלום רב!
ישנם חולים רבים אשר סובלים מבעיות שונות וכל אחת מהן דורשת טיפול. אתה בהחלט שייך לקבוצה הזאת.
רופא מטפל חייב לקחת בחשבון השפעה של כל תרופה בנפרד וכולן ביחד. חשוב אומנם לזכור כי המצב הרפואי עשוי לעבור שינויים לתקופה מסוימת ואז מומלץ לשנות את הטיפול בהתאם.
לפי רשימת התרופות הארוכה שאתה נוטל לבעיה נפשית נראה לי כי כדאי לך להתייעץ עם המומחה בתחום כדי לתאם בצורה אופטימאלית לכל תקופה ותקופה.
בכל אופן אין התגשות בין התרופות הפסיכיאטריות לבין תרופות אחרות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)