מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אנטריקוטרונן23/08/2014
שלום רב
אני בן 60 ולוקח תרופות ללחץ דם לשומנים ולדילול [מיקרופירין]
יש לי רובד פיברוטי בעורק הצוואר של כ40% וישנו גם mitral valve prolaps
וכן מידיי פעם פעימות מוקדמות,
בבדיקת הדם מלפני חודש יצא לי כולסטרול LDL של 91
השבוע הוזמנתי לארוחה והגישו לי אורז עם נתחים קטנים של אנטריקוט
פשוט לא היה לי נעים לסרב אז אכלתי ממנו כמות מסוימת, וכעת קראתי שזה בשר שמן ולא מומלץ
האם בעצם בארוחה הזו הזקתי למצבי? מה הסיכוי להחמרהבכלי דם בגלל זה? או סיכוי לבעיה בכלל ?
בתודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנטריקוט
רונן24/08/2014מזל שאכלת את זה עם אורז. האורז סופג את השומן של האנטריקוט מה שלא היה קורה עם קישוא למשל. להבא כדאי שתנסה פילה או רצועות לבן.
בתאבון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנטריקוט - תגובה
ד''ר בלה קויפמן25/08/2014שלום רב,
רובד 40% עלול לגדול ויכול לקטון, כן-כן, לקטון. הרבה תלוי בך, באורח החיים שלך, בהחלטות שלך "לא נעים לסרב", במשמעת עצמית לעשות פעילות גופנית סדירה.
סלחנות לעיתים זה טוב אך לא בעניין בריאות.
לא צריכים להפוך לנזיר, לאכול אם אתה רוצה, לא בגלל שלא נעים לך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנטריקוט
רונן25/08/2014כן אבל.......
צודקת 100%. אנטריקוט קטן מידי פעם לא נורא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנטריקוט - תגובה
פרופ' אילן גולדנברג25/08/2014רמת LDL של 90 על פי גורמי הסיכון שציינת הינה מצויינת ויש לשמור עליה עם שילוב של תרופות, דיאטה, ואמצעי מניעה אחרים כגון פעילות גופנית.
לארוחה חד פעמית אין השלכות אורכות טווח ואתה יכול להיות רגוע כל עוד תמשיך להקפיד על רמות נמוכות של שומנים בדם באמצעים אלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנטריקוט
אורן25/08/2014דוקטורררר....
לחלוטין מסכים איתך. אתה (!) צודק
אתה נראה לי אחד שאוהב אנטריקוטים. אז ליפיטור קטן עם אנטריקוט או קרסטור עם איזה שווארמה קטנה, לא נורא.
כל עוד ה LDL קטן מ 70 נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה דחופה
רונן07/09/2014שבוע הבא אני מוזמן לארוע נוסף. איזה בשר מותר יהיה לי לאכול?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה דחופה - תגובה
ד''ר בלה קויפמן14/01/2015השאלה מופנית לתזונאי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנטריקוט - תגובה
ד''ר בלה קויפמן10/09/2014שלום רב,
לאחרונה פרופ' גולדנברג ואנוכי התייחסנו רבות לארוחת אנטרקוט, להערכתי אין מה להוסיף לתגובתנו הקודמת.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)