מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איך להתמודד עם פעימות מוקדמות שיוצרות אצלי חששות וחרדותארי20/03/2016
שלום לצוות
אני בן 58, MVP י.ל.ד. יתר שומני דם מטופל בטריטייס 5 פעמיים ליום
ליפיטור20 טמבוקור 100 ליום קרדילוג 0.6 ליום אומפרדקס 20 אחד ליום ומיקרופירין 75
מזה שנים שקיימת אצלי תופעת האקסטרא סיסטולות פעימות מוקדמות
מטבעי אני בראדיקרדי סביב ה50 ממוצע לפני שנה ורבע אירוע של פרפור פרוזדורים כנראה על רקע אשלגן 3.2
בניגוד לעבר כשאני מרגיש את ההפרעה הזו זה עושה לי לא טוב גל חום מציף אותי וניהיה לי לא טוב הרגשה לא נעימה מיתלווה לזה ישר פחד חרדה שאולי מיד יבוא עוד אחד ועוד אחד ותגיע פורענות בקצב לב שמי יודע לאן זה יוביל
להרגעה אני מידיי פעם לוקח חצי לוריוון
ובכללי הולך לשיחות טיפוליות בבריאות הנפש
עדיין אני לא התרגלתי ל"הרגיש" את הפעימות המוקדמות האלה ואני חרד בכל פעם שזה קורה לי
אני לבד אין לי ילדים ואין מישפחה הורים בהם טילפתי נפטרו לפני 20 שנה מצב הבריאות שלי , לפי הגדרתי הוא לא מי יודע מה
יש דרך להתמודד עם החשש הזה? יש בכלל פיתרון לחששות ולחרדות האלה? האם הן מוצדקות ? האם ישנו בסיס רופאי שפעימות כאלה עלולות להוביל למשהו רע, לנכות ולמוות? האם יש ממש בחששותיי שזה עלול להוביל לפורענות ולהיגמר ברע?
תודה מראש על המענה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איך להתמודד עם פעימות מוקדמות שיוצרות אצלי חששות וחרדות - תגובה
ד''ר בלה קויפמן19/04/2016קודם כל יש לעבור ולבדוק עם הקרדיולוג שלך או קרדיולוג מומחה להפרעות קצב האם אתה מקבל את הטיפול המתאים, האם יש מקום לשנות משהו.
ובהמשך לגבי החרדה לבדוק אפשרויות של רפואה משלימה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)