אני נכה סיעודי בן 70 בודד וארעי החי בגפי ללא נפש חיה לידי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני נכה סיעודי בן 70 בודד וארעי החי בגפי ללא נפש חיה לידי
    דויקו פסח
    04/11/2018

אני נכה סיעודי בן 70 בודד וארעי החי בגפי ללא נפש חיה לידי חולה לב, סכרת, פגוע בעמוד שידרה + נוספים צונטרתי 12 פעמים לפני כחודשיים היה לי שוב התקף ולאחר השיחרור מבית החולים כמו תמיד המליצו שהלך לשיקום לב מתברר שוב כמו תמיד במקרים עברו שלנכים יש מגבלות רבות בכדי להתקבל להחלמה ולשיקום לב עד היום מעז ההתקף הראשון לא מצאתי מכון הנותן שרות שיקומי לנכים כל שכן לגבי ההחלמה שלאחר הצנטור היית צריך להתחננן בכדי להתקבל לבית החלמה שלאחר צינטור בטענה שאין להם חדרים מתאימים לחולי לב נכים המתניידים על כיסא גלגלים. איני יודע מה קורא עם נכים אחרים אבל אני נאלץ לעבור הרבה טילטולים והשפלות בכדי לקבל שרות כמו אחד אדם כך בבית המרקחת בחברות נותני שרות טיפולי לסיעודיים במשרד הבראיות בחברת הביטוח כלל שהפסיקו לשלם את תגמולי הסיעוד שאני אמור לקבל בהתאם לפוליסה על אף כל ההמלצות לקנביס רפואי עקב הסבל הרב שלי אינם מאשרים שהקבל את התרופה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שלום רב,

ד``ר אביב מגר
    04/11/2018

מצטער לשמוע על מצבך ועל הקשיים שאתה נתקל בהם. יש מספר בתי החלמה ולדעתי יש כאלה שמותאמים לנכים - צריך לברר ספציפית. אני מאמין שיש גם מכוני שיקום שיכולים לתת מענה לפעילות משקמת - גם זאת מומלץ לברר ספציפית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו