שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    יובל
    07/07/2008

שלום רב, במידה וזה לא רלוונטי לפורום מבקש סליחה. אשמח אם תאכלו להגיב. אני בן 25, במשך שבוע וחצי יש לי רעידות באזור של הלב ,לא רואים את הרעידות אבל מורגש כל הצד השמאלי של האזור רועד למשך כל היום כרעידות פנימיות.לפני כן לפני כחודש הרעידות האלו היו רק פעמיים במשך יומיים לכמה שניות וממש רעידות חזקות כמו רטט של פלאפון ובעוצמה וגם האזור של השד השמאלי רעד .ועכשיו שבוע וחצי יש לי כבר את הרעידות שמורגשות פנימה ובסביבה של הצד השמאלי אזור של הלב ,רוצה לדעת בבקשה מניסיון שלכם האם נתקלתם בתופעה שכזו,תסימנים שכזה האם זה יכול להיות שייך ללב? דלקת,או משהו ללב קרא משהו? בתודה אברי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר אילן חי
    08/07/2008

לפעמים דפיקות לב מהירות יכולות לתת תחושה של רעד באזור הלב. כדאי לבדוק את הדופק בזמן הרעידות האלה ולראות האם הוא מהיר? סדיר? או פעימות מוקדמות. יתכן ויש לך רעד בשרירי בית החזה מסיבה לא ברורה. במידה וזה המצב אין קשר ישיר למחלות לב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

יובל
    08/07/2008

שלום ותודה רבה על התגובה. רוצה לדעת האם אבל זה יכול להיות סיבה של הלב ? כלפני דום ,התקף לב חס וחלילה או מחלת לב? בתודה אברי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר אילן חי
    11/07/2008

במידה ומדובר רק בהתכוצות שריר בחזה אין קשר למחלת לב או למוות פתאומי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו