כאבי איסכמיה משתנים בין בקר לערב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי איסכמיה משתנים בין בקר לערב
    מיכאל
    11/07/2008

יש לי כאבי איסכמיה קלים בצד ימין העולים בקנה אחד עם ממצא על איסכמיה קלה במקום העניין שהם מופעים במאמץ שאני עושה בערב בבקר בזמן מאמץ אירובי הכאבים כמעט לא מופעים כדורים רלוונטים אני לוקח בבקר אך הם לא מספיקים להשפיע פעם אחת וידאתי זאת ופשוט לא לקחתי כדורים עד לאחר הפעילות הגופנית מה משמעות התופעה ומה לעשות תודה ושבת שלום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר אילן חי
    11/07/2008

כך ברור לי האם עברת צינתור ומה היו הממצאים? האם אתה סובל באופן קבוע מאנגינה? האם הכאב האנגינוטי שלך מתבטא בכא בצד ימין? איזה טיפול אתה לוקח ובאיזה שעות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבי איסכמיב משתנים בין בקר לערב

מיכאל
    12/07/2008

תודה על התשובה המהירה עברתי התקף לפני 8 חודשים + ציתור חירום 2 סטנטים ב LAD חודשיים אחריו צינתור רוטבלייטור + סטנט ל RCA האמצעי בבדיקות נשארה איסכמיה קלה בתפוצה מוגבלת בצד ימין תרופות בבקר: לוסק 20 טריטס 1.25 לופרסור 95 פלאויקס 75 קרטיה 100 בערב : סימבסטטין 40 ההבדל בתעוקה בין בקר לערב מובהק ונצפה במספר רב של נסיונות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

ד''ר אילן חי
    14/07/2008

במידה והרושם שהכאב בערב הוא אנגינוטי אפשר לנסות להוסיף עוד כדור של חוסם בטא אחר הצהרים או להוסיף ניטרטים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו