פריקדיטיס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פריקדיטיס
    אתי חזיזה
    29/10/2009

לפני 5 חודשים אובחן אצלי פריקדיטיס, אני בת 51 לאחר לקיחת איבופן במשך חודש בערכים מאוד גבוהים 800X3 במשך כ- שבועיים וחצי התחלתי להוריד מינונים בהתאם להוראות רופא עד שלאחר חודש הפסקתי כליל הפריקדיטיס חזר (ראוי לציין כי במשך השבועיים הראשונים לקחתי גם כולקיצין אך התחלתי לפתח אנמיה רצינית ולכן הפסקתי עם קולכיצין) אושפזתי שוב והתחלתי שוב את כל הסדרה עם פרקי זמן יותר ארוכים של איבופן אך איך שהפסקתי שוב חזר הפריקדיטיס בינתיים בגלל נוגדי הדלקת ערכי הלחץ דם הרקיעו לשחקים (230/130 ) והתחלתי עם 4 כדורי לחץ דם. הפעם אושפזתי בבית חולים אחר שם המליצו על כולקיצין פעמיים ביום ופעמיים נקסין של 250 ערכי הדלקת התחלו לרדת לאחר חודש התחלתי להפחית את המינון לפעמיים 125 הפריקדיטיס חזר ושוב חזרתי למינון פעמיים 250 .בינתיים ככל הנראה בגלל הכולקיצין רמות כדורי הדם הלבנים בירידה מתמדת נכון לעכשיו 4 . הקריאטנין במגמת עלייה נכון לעכשיו 1.04 , 60 GFR .בעצה עם הרופא היא המליצה להוריד את הקולכיצין חצי כדור פעמיים ביום וזאת למרות שאין בקולכיצין פס חצייה (האם אפשר למרות שאין קו חצייה) אני ממש מיואשת שמידי חודש כמעט אני צריכה להתאשפז בגלל הדלקת מה עוד שנגרמים לי כל מיני בעיות בגוף, הא.ק.ג.לא היה תקין היה לי תפליט בלב עכשיו לפי מיטב ידיעתי הוא עבר. האם יש דרך טיפול אחרת? במידה ויש פתרון אחר אשמח ברצון להגיע לקליניקה שלך בתודה אתי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פריקדיטיס

הוספת תגובה

• תשובה

פרופ' יהודה אדלר
    20/11/2009

מדובר במקרה לא פשוט שלא מגיב כנראה לתרופת הקולכיצין כולל השפעות לוואי. אני מומחה לנושא הקולכיצין-לא נראה לי שאוכל לעזור ביתר במקרה זה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו