פריקרדיטיס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פריקרדיטיס
    נמש
    18/11/2009

שלום רב
    בגיל 40 בפעם ראשונה חליתי עם פריקרדיטס לאחר אשפוז וטפול בזריקה של סטרואידים אני חושבת דיפרוספאם שוחחרתי וזה בסדר מלבד כאבים קלים ודופק מטורף במצבי כעס או מאמץ אפילו קטן כנראה שהרקע ויראלי
    השאלות
    1 שמעתי על המלה הישנות מה באמת הסיכויים ובאילו תנאים מצב כזה חוזר
    2 האם שפעת מהווה גורם סיכון למה שחלה במחלה הנ"ל
    3 עשיתי אקו בקופת חולים הוא בסדר לפי דברי הרופא אך לי בצורה חד משמעית יש דפיקות לב מטורפות ותחושות מעצבנות בבית החזה שקשה לי להסביר האם שאקו בסדר סימן שבלב הכל בסדר
    לציין הדופק שלי 103 כעת

תודה רבה מאוד מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פריקרדיטיס

הוספת תגובה

• תשובה

פרופ' יהודה אדלר
    20/11/2009

לשאלותייך-
    1) שכיחות חזרת המלה הינה בין 10-30% לערך מהמקרים
    2)שפעת יכולה לגרום למחלה גם כן, לא ידוע הקשר בספרות למי שהיה לו, מניסיוני אלו שהיה להם יותר חשופים.
    3)צריכה להשלים בדיקות נוספות אצל רופא המשפחה או קרדיולוג

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא הבנתי משהו

נמש
    20/11/2009

תודה על התשובה

לא הבנתי ממש את נושא שפעת ופריקרדיטיס האם התכוונתה שלפי נסיונך שפעת יכולה לגרום לפרקרדיטיס?
    2 קבלתי סטרואידים והדלקת התיבשה האם יש קשר וכאשר מתי שהוא תגמר השפעת הסטרואידים בזריקה אז דלקת מתעוררת או שאם היא התיבשה אז זה עניין סגור
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

פרופ' יהודה אדלר
    20/11/2009

1)כן
    2)הסטרואידים כבר לא פועלים, מה יהיה בעתיד לא ידוע כפי שהסברתי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, מרגש שיש מענה מרופאים כמוכם

נמש
    20/11/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו