מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כדוריםמרקוס אביב14/03/2010
שלום דר עברתי בגיל 35 התקף לב בבית. הפינוי היה באופן עצמאי לבית החולים שם הספקתי לומר במיון שיש לי התקף לב בגלל גילי הצעיר דאז צחקו עליי אבל אחרי שנתנו לי אספירין עברתי למצב של דום לב לאחר 2 מכות חשמל שבתי לחיים ומיד עברתי לצינתור שמו לי סטנד רגיל . מיד לאחר מכן עברתי לשיקום ושם למדתי לחיות חיים בריאים שזה כולל הכל .......כולל כדורים היום ברוך השם מצבי השתפר מאד . השאלה היא האם הכדורים שאני אמור ליטול אותם למשך כל חיי עלולים להזיק לי יותר מאשר להטיב עימי? אספרין . קרדילוק. טריטיס.פאמודין סימבקור.השאלה באה בגלל גילי הצעיר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
פרופ' יהודה אדלר14/03/2010איני מכיר אותך ואתפרטי המחלה שלך ולכן לא אוכל להשיב בפורום באופן סגולי על כל אחד ההתרופות אותן אתה נוטל. יחד עם זאת אין קשר בין כמה אתה צעיר ולכדורים שנוטל. נהפוכו-בשל גילך הצעיר אתה צריך להיזהר שבעתיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מטפל סיעודי: איך בוחרים נכון?
איך בוחרים מטפל סיעודי שיתאים ליקרים לנו מכל...כל הטיפים כאן
בחן את עצמך:
האם אתם פרפקציוניסטים?
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)