מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תיקון פגם LBBBעודד26/10/2010
הנני סובל מפגם LBBB בלבי זה למעלה מעשור. ספיקת הלב הולכת ויורדת, ועימה גוברת והולכת חולשתי הכללית. הנני בן 71, צמחוני ולא שמן. כולסטרול 130, טריגליצרידים 90. הוסבר לי כי יש נתק בעצב המוליך את פעימת הלב אל החדר השמאלי, ולכן הוא מפגר בפעולתו. כן נאמר לי, שכאשר ספיקת לבי תרד ל-35% תאושר לי השתלת קוצב לב, אבל אני חושש שאז כושרי הגופני כבר יהיה נמוך מאד וזה כבר לא יושיע לי.
שאלתי: לאור המחקרים האחרונים בתאי הגזע, האם נמצא בפיתוח שיקום העצב המקיף את הלב, כמו במקרה שלי ? האם גם בארץ מבוצע מחקר כזה ? אם כן - איך אפשר להתקשר אליהם ולהציע את עצמי להשתתף במחקר באנשים ?
תודה מקרב לב !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון פגם LBBB - תגובה
פרופ' יהודה אדלר26/10/2010אין לפורום מגע לשאלותיך בנידון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מטפל סיעודי: איך בוחרים נכון?
איך בוחרים מטפל סיעודי שיתאים ליקרים לנו מכל...כל הטיפים כאן
בחן את עצמך:
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)