מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רכיבה על אופניים למי שעבר התקף לבעזרא רג'ואן20/03/2011
אני בן 55 ועברתי התקף לב בחודש ינואר 2010 והוכנס לי סטנט בצינתור.בריאותי הנוכחית תקינה ובדיקות הדם שלי שביצעתי לאחרונה תקינות וכל הפרמטרים נמצאים בטווח הנורמה לאנשים במצבי.אני מטופל בתרופות להורדת לחץ דם,אספירין ותרופה להורדת כולסטרול. אני עושה פעילות אירובית בעיקר הליכה כ-45 דקות שלוש פעמים בשבוע לפחות.בשבועיים האחרונים התחלתי לרכב על אופניים בישוב ומחוצה לו על מנת לגוון את הפעילות האירובית ולשבור את השיגרה.אני גם משלב בין רכיבה על האופניים ובין הליכה כאשר ממוצע התירגול הוא כ-45 - 50 דקות. אני מקפיד לבצע את הפעילות עם שעון דופק בטווח שקבע לי הקרדיולוג ובמידה ואני מגיע לטווח המקסימלי אני מפחית את המאמץ.עשיתי גם טיול אופניים של כ-14 קילומטר בחיק הטבע כמובן עם הפסקות.האם יש מניעה שאעסוק ברכיבת שטח ובלבד שלא אחרוג מדופק המטרה ? האם ישנן קבוצות רכיבת קרוס קאנטרי לאנשים במצבי והיכן ניתן להצטרף אליהן? עוד פרטים:גובה: 1.75 מטר.משקל 84 ק"ג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רכיבה על אופניים למי שעבר התקף לב - תגובה
פרופ' יהודה אדלר24/03/2011אנחנו לא מודעים לקבוצות רכיבה לאופנים לחולי לב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)