פורום שיקום לב - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נורמיטן + אומגה 3
    יוחאי
    03/11/2007

שלום .
    אשמח לקבל את דעתך .
    עברתי אוטם לפני כשנתיים (אני בן 55 ) ומאז אני מקבל נורמיטן 12.5 מ"ג , שמתי לב שבדיקת הסוכר שלי עולה בבדיקה האחרונה הגיעה ל: 101-102 מ"ג כאשר התחום המכסימלי הוא 100 מ"ג , בבדיקת A1C התקבל 5.9 כאשר המכסימום 5.7 % , האם העלייה היא בגלל הנורמיטן ? האם לדעתך יש לי סוכר שמסכן אותי ? האם לדעתך עלי לקבל טיפול תרופתי מעבר לדיאטה ולספורט שאני עושה .
    שאלה אחרונה , האם הנך ממליץ לקחת אומגה 3 ואם כן באיזה מינון ושל איזו חברה (אני אוכל 3 פעמים בשבוע גדים).
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נורמיטן + אומגה 3

הוספת תגובה

• תשובה לליאור

פרופ' יהודה אדלר
    03/11/2007

ליאור אם אני לא טועה עניתי לך על השאלה באתר אחר. ראה תשובה שם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

פרופ' יהודה אדלר
    13/11/2007

הוכח מעל לכל ספק שחוסמי ביתא ומשתנים יכולים לגרום לבעיות מטבליות כולל עליית סוכר קלה, אך עדיין יתרונות הטיפול בדרך כלל גבוהות מהשפעות הלוואי שלהם. כל עלית סוכר ובוודאי לחולי לב מסוכנת ויש לאזנה.
    אומגה 3 לחולי לב במינון של גרם אחד למניעת הפרעות קצב-הכוונה למינון חומר פעיל EPA ןEHA . אם להורדת טריגליצרידים בדם 1.5-2 גרם ליום של החומר הפעיל. ולכן בין2 כמוסות להפעות קצב ל4 כמוסות טובות להורדת טריגליצרידים בדם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה