זוגיות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זוגיות
    מירית
    04/07/2011

שלום!
    שמי מירית סטודנטית בת 26 ומעולם לא הייתה לי זוגיות רצינית.בעבר היו לי מערכות יחסים קצרות מאוד(מעולם לא היו לי גם סטוצ'ים),הארוכה מבינהן ארכה 3 חודשים וזאת לאחר שגיליתי כי בן זוגי מתעסק עם בנות אחרות מאחורי גבי.אני יכולה להעיד על כך שאני מנסה בכל דרך אפשרית להכיר, בין אם זה דרך אתרי הכרויות,בכך שאני יוצאת לפאבים או הכרות דרך חברות ,בכל דרך.ברוב הפעמים גברים שכן חשבתי שנוצרה כימיה בינינו לא היו מוכנים להתחייב לקשר רציני והציעו לי רק משהו מזדמן.האמת היא שאני מאוד מתוסכלת מכל העניין,עצם העובדה שאני לא בזוגיות או שלא הייתה לי מעולם את התחושה הזו של דאגה,כבוד הדדי ,אכפתיות,אהבה כלפי האחר אוכלת אותי מבפנים עד כדי כך שאינני מצליחה להתרכז בלימודים ולאחרונה גם נכשלת במבחנים בצורה כזו שזה יצא מכלל פרופורציה ואני על סף גירושי.רוב חברי בני גילי כבר נמצאים בזוגיות ארוכת טווח,חלקם נשואים או שכבר בדרך להביא ילדים לעולם,אני לא אומרת שאני רוצה להתחתן מיד אבל עצם העובדה שאין לי זוגיות,מערערת מאוד את מקומי,ורוב הפעמים הכל מרגיש לי מיותר וחסר טעם ושאין לי למה לקום בבוקר ללא זוגיות.הרבה פעמים אני מנסה לשנות את החשיבה שאני קודם כל פועלת למעני ואין לי כל סיבה להיכשל בגלל חוסר זוגיות,אך זה לא יעיל ואני לא מספיק משכנעת את עצמי.אני אדם כבוי וכולם מבחינים בזאת(שזה ההפך הגמור ממי שאני באמת),באמת רוצה להצליח ולצאת מכל התקופה הנוראית הזו שאופפת אותי ולא יודעת איך.בנות אני אשמח לעצתכן בבקשה עזרו לי. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זוגיות

הוספת תגובה

• מירית יקרה

עדה מורג
    04/07/2011

אני רוצה קודם כל להוקיר אותך על התאור המפורט של מצבך...נראה לי שאת מבינה שזו מציאות שאת יצרת לעצמך. האם זה נכון?
    השאלה הנשאלת היא - האם התאור הזה נכון או הוא פרי הדיון האינסופי שאת מנהלת בראשך?

אני יכולה להבין את הקושי שלך ויחד עם זאת רק את יכולה לשנות את המצב.
    מה דעתך להחזיר את הפוקוס אל עצמך?
    מה את לומדת? מה את רוצה לעשות בהמשך ללימודים?
    איזו מירית את יכולה להיות , במקום להיות כבויה או מודאגת?
    כמה את אוהבת את עצמך? עד כמה את יודעת לפנק את עצמך?

אני מאד מאמינה שהזוגיות הראשונה שאנחנו יוצרים היא קודם כל עם עצמנו.
    כאשר תאהבי את עצמך בתור בת זוג אין לי ספק שתוכלי למצא את איש חלומותיך..

ואם כבר מזכירים את איש חלומותיך......האם ברור לך מי הוא בן הזוג האידיאלי עבורך?
    איך הוא נראה? איך הוא מתנהג? איזה ערכים הוא מביא לזוגיות?

חשוב גם שתחשבי מה תהיה תרומתך לזוגיות? מה את מביאה לשם? כמה את מוכנה להקדיש לקשר?

אני מקווה שהשאלות האלה יוכלו ליצור עבורך תמונה יותר בהירה של מה שאת רוצה.
    אני מזמינה אותך להתמקד תמיד במה שיש בך, לאהוב את עצמך, לצמוח, לפרוח ואז להתמקד בתמונת החלום שלך על זוגיות.

ועוד נקודה קטנה....מאחר וטרם התנסית בזוגיות ממש אני מזמינה אותך לשקול כן התנסויות קצרות....זו תהיה הדרך שלך ללמוד כיצד להתנהל במערכת זוגיות..
    לא כולם מתחתנים ומקימים משפחה עם בן הזוג הראשון שלהם.
    אז מי יודע? אולי התנסות קצרה כזו יכולה גם להפוך עם הזמן למשהו רציני יותר.

תני לעצמך את ההזדמנות לשחק את החיים בכיף....
    בהצלחה!
    עדה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו