מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אהבה כואבת..יניב04/07/2011
אני בת 16 וחצי ויש לי חבר בן 17 וחצי אנחנו כבר יוצאים שנה אני מאוד מאוד אוהבת אותו ונמשכת אליו וגם הוא אוהב אותי ... ליפני חודשיים התחלנו לישכב הוא כיבד אותי ואמר לי שהוא אוהב אותי וזה היה נפלא .. צפינו ביחד בפורנו והתחרמנו מזה .. יום אחד הוא אמר לי שזה נורא יחרמן אותו אם אני יעשה אורגיה איתו ועם חבר טוב שלו ... מאוד התנגדתי וחשבתי שהוא לא אוהב אותי מדוע הוא רוצה לחלוק אותי עם עוד אנשים ... אבל אנחנו כול כך אוהבים אחד את השני והוא אמר לי שזה ביגלל שהוא נורא אוהב אותי ובגלל שיש לי ראש פתוח ... בסוף הסכמתי . הינו אצלו בבית ריק היתי בחדר חבר שלי בא והרגיע אותי ואמר לי שהוא אוהב אותי מצצתי לו ואחרי זה התחרמנו אבל ממש לא היה בא לי סקס לא היה לי כח לימצוץ לו והוא ממש ממש ניסה לשכנע אותי בסוף ירדתי לו והוא גמר לי בפה זה היה דוחה אבל לא היה אכפת לי ... אחרי זה החבר שלו נכנס והיתי איתו לבד הוא חיבק אותי חזק והפיל אותי על המזרון וזה היה מלחיץ הרגשתי מאוד מלוכלכת ואמרתי לו שאני חייבת הפסקה ואני לא יכולה אחד אחרי השני הוא אמר לי שאני לא זזה והתחיל לגעת בי ולנשק אותי הוא החדיר לי אצבעות לכוס וזה עצבן אותי אמרתי לו שיוציא אבל הוא החדיר עוד יותר חזק את האצבעות שלו וזה כאב לי אחרי זה נתן לי ללכת שטפתי את עצמי ולא הרגשתי טוב אבל היתי לחוצה .. חזרתי לחדר ואז אמרתי לו שאולי הוא ירד לי הוא אמר שהוא לא אוהב והוציא את הזין שלו כדי שאני אמצוץ לו מצצתי גם לו ואז הוא אמר לי להיסתובב שכבתי על הבטן והוא הכניס לי את הזין לתחת זה היה ממש ממש רעעעע שנאתי את אותו רגע .. שרטטי אותו צעקתי ואז הוא הפסיק והתחיל לעשות לי רגשי אשמה "אם את לא רוצה לא צריך ." אחרי זה החבר שלי נכנס ושוב רצה לישכב איתי כל כך הרגשתי רע ומלוכלך לא היתי מסוגלת עמדתי ליבכות והסברתי לו שאני לא מסוגלת ככה במכה אחד אחרי השני ושאני חיבת הפסקה הוא אמר לי "יאו איזו קרציה בישביל מה הבאתי אותך כדי שתבלבלי לי את השכל " נורא נפגעתי ואמרתי לו שהוא מדבר אלי כמו בובה הוא כל כך לחץ עלייי הרגשתי שאני שונאת אותו שכבתי על המזרון כמו איזו נערת ליווי מסריחה ... אבל אחרי זה הוא הקפיץ אותי הביתה ולא דיבר איתי כל הדרך הוא אמר לי שהוא נעלב ממני אני כל כך אוהבת אותו ולא רוצה לאבד אותו יכל להיות שהעלבתי אותו ?? אני לא יודעת קשה לי לכעוס עליו ... ואני מפחדת שהוא יפרד ממני בגלל זה.. הוא מאוד אוהב אותייי ואנחנו מאוד פתוחים אחד עם השני מה עלי לעשות ???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אביטל יקרה
יעל צ'רניאק06/07/2011אני קוראת את מה שאת כותבת ואני מרגישה את ההרגשה הנוראית שהרגשת
חבר שלך פגע בך, היה לך יותר מדי
גם אם הסכמת מראש, בכל רגע מותר לך להתחרט!!!
את לא צריכה להגיע למצבים הללו, שאת מרגישה נורא ובא לך לבכות
אם את רוצה להפסיק - תפסיקי!
אם חבר שלך לא מקבל את זה, אז הוא לא אוהב אותך!
אדם שאוהב באמת לא רוצה שבת הזוג שלא תרגיש נורא רק בגלל שהוא רוצה לממש את הפנטזיה שלו!
את לא צריכה בשום אופן להרגיש שאת שוכבת עם מישהו כדי לרצות אותו!
אם את הרגשת כמו נערת ליווי מסריחה, זה צריך לעורר בך נורה מאוד רצינית בקשר לאהבה של בן זוגך, ובקשר למידה בה את מכבדת את עצמך!!
אם את מכבדת את עצמך, ברגע שלא בא לך סקס ולמצוץ - שם זה צריך להגמר!
את לא צריכה לעשות שום דבר שאת לא מרגישה איתו שלמה!
אביטל יקרה, בבקשה תכבדי את עצמך, שימי לב לגבולות שלך, אל תעשי דברים כאלו רק כדי לרצות את החבר שלך,
חזקי את עצמך, את הביטחון שלך בעצמך, את לא רק בובת מין, אם החבר שלך אוהב אותך באמת הוא אמור לאהוב אותך גם אם לא תעשי זאת.
את עוד מרגישה רגשי אשמה שהוא נעלב ממך!
מה עם ההרגשה שלך?
איפה הרגשות שלך נעלמו בכל הסיפור? איפה ההתייחסות שלו לרגשות שלך?
מהי אהבה אם לא אכפתיות לרגשות השני!
האם את בטוחה שאת רוצה להיות עם אדם שלא מקשיב לך, לרצונות שלך? לרגשות שלך? ומשתמש בך כדי לספק את צרכיו... בטח שנפגעת מדבריו, את צודקת שנפגעת, הקשיבי לתחושות שלך, ואל תתני לאף אחד לדרוך עלייך! לא במילים ולא במעשים!
מקווה מאוד שאת מבינה שמה שהוא עשה , זה לא בסדר
ומקווה שתקשיבי לתחושות שלך, ושלא תתני לאף אחד להקטין, להעליב או להתייחס אלייך כאל בובת מין!
את לא כזו! את לא נערת ליווי, את לא צריכה לרצות את החבר שלך או את החברים שלו אם את לא רוצה!
את עוד חושבת שהעלבת אותו???
שימי את עצמך במרכז! הוא לא ראה אותך ואת תחושתייך שם!
תחשבי על הדברים הללו, את מוזמנת להגיב שוב אם תרצי
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לאריאלה!
נועה01/09/2011היי אריאלה!
שמי ענת, אני בת 27 מת"א. ישבתי וקראתי את מה שכתבת. אני לא רואה שמישהו הגיב לך, אולי פנו אליך באופן אישי. רציתי להגיד שהזדעזעתי ממה שקראתי. זה פשוט התנהגות טיפוסית של גברים שמנצלים מינית ואחר כך גורמים לך להרגיש שאת אשמה. קודם כל את ממש לא אשמה. אני מבינה שאת אוהבת את החבר שלך אבל כדי שפשוט תשכחי ממנו ואפילו הייתי מציעה לדבר עם מומחה, ואפילו להגיש תלונה במשטרה! אני לא אשת מקצוע, ממה לא, אבל אני מבינה מה את עברת! החבר שלך והחבר שלו ניצלו אותך מינית ואת עברת חוויה לא קלה שאני מקווה שלא תשאיר צלקות בעתיד.
אני מבינה שהיית בסיטואציה כזו שהרגשת שאני רוצה לרצות את חבר שלך כי את אוהבת אותו וכי הוא "אוהב" אותך.
זאת לא אהבה!!!
בחור שאוהב אותך, יכבד אותך, את רצונך ואת הגופך!! ובמיוחד לא יחלוק אותך עם חבר שלו בניגוד לרצונך. אל תעשי משהו שאת לא שלמה איתו רק כי הוא אומר לך שזה מה שצריך לעשות כשאוהבים!!
כשגבר אוהב אותך הוא אמור לשמור עליך מכל משמר, בדיוק כפי שהורים דואגים לילדיהם.
בבקשה נתקי איתו קשר, כדי שדבר כזה או גרוע יותר לא יקרה בעתיד. לא חסרים סיפורים על חבר שהביא את כל החברים שלו שישכבו אחד אחרי השני עם החברה.
ושוב אני מציעה ללכת לדבר עם איש מקצוע כמו פסיכולוג.
מאחלת לך כל טוב,
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)