מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לחכות או לאמור04/07/2011
לפני שנה הייתי מעורבת במערכת יחסים שבה למדתי הרבה כי ניסיתי לחרב אותה בכל דרך אפשרית למרות שהיא הייתה טובה ובריאה לי. ברגע שהבחור סיים אותה לקחתי חודש של "סול סרצ'ינג" ומצאתי והפנמתי ושיניתי.
אפשר לומר שהפרידה הזאת שינתה אותי כמעט מקצה לקצה, הבנתי למה אני מתנהגת כפי שאני מתנהגת ואני מאמינה שנעשה שינוי של 180 מעלות .ואכן ,מערכות יחסים אחרות לאט לאט הוכיחו שהשינוי התרחש.
ולפתע אחרי נסיעה להודו שלקח, הפציע לחיי שוב, והקשר נעשה שוב חזק ומשמעותי. אך הוא לא מעוניין לחזור כי לדעתו חזרה פירושה חתונה ונישואים והוא לא רוצה שזה יהיה איתי. הוא טוען שהוא אדם שכלתני ומבחינת שכל הוא יודע שזה לא טוב שנחזור לעומת זאת כל המעשים שלו מצביעים שיש רגש חזק מאד, ואני שמגדירה עצמי בעלת יכולת מפותחת להבחין ברגשות אצל אחרים יודעת כי הדבר נכון. בפגישה האחרונה שהייתה לנו כתבתי לו מכתב שבו אני והוא ניקח הפסקה ושיצא עם בנות, כי רק אז הוא יבין כמה אני והוא מתאימים עד שיחליט . "כי אני לא רוצה שירצו אותי שמונים אחוז אלה מאה אחוז."
האם עשיתי את הבחירה הנכונה או שהייתי צריכה להמשיך להפגש איתו "לעשות חיים "ואולי בהמשך הזמן הדברים היו מקבלים החלטה?
קשה לי .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגר יקרה
עדה מורג06/07/2011אני קודם כל מברכת אותך על הצמיחה העצומה שצמחת. לפעמים אנחנו צומחים דווקא דרך פרידה או כאב. העיקר שהיום את נמצאת במקום אחר לגמרי.
נכון את אומרת "לא רוצה שירצו אותי שמונים אחוז אלא מאה אחוז!"
אם אכן הקשר חזק ומשמעותי וברור לך שיש לו רגש חזק כלפיך אזי יתכן שהוא צריך זמן לעצמו לפני ההחלטה החשובה בחייו.
מה שאני לא שומעת זה מה מידת הרגש שלך כלפיו....ובסופו של דבר זה לא פחות חשוב.
אני מזמינה אותך לא להתעסק בשאלה "האם עשיתי נכון או לא" - כי מה שעשית כבר עשית. אם באמת אוהב ויצליח להתגבר על חששותיו הוא כנראה יחזור.
חשוב גם שתגדירי לעצמך גבולות...לחכות? כן! כמה זמן? עד אינסוף?
תעמדי מאחורי מה שכתבת במכתב....תני לו את הזמן מבלי להפעיל לחץ נוסף.
אך כשתרגישי שדי לך לחכות, היפתחי לאהבה חדשה, אהבה של 100%!
בהצלחה!
עדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)