מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איך להרגיש שאני טובה מספיק?אפרת14/07/2011
בימים האחרונים הגעתי למסקנה שאני לא מרגישה טובה מספיק, או שווה מספיק, או שאני לא יכולה לתת מספיק בשביל שבאמת ירצו להיות איתי - ושבגלל זה אני נשארת ונאחזת בקשרים שלא טובים לי.
אני כנראה מרגישה כל הזמן בתוך תוכי שאני חסרת ערך ולכן לא מאמינה שבאמת מגיע לי שיצייחסו אליי כמו שאני חושבת שצריך.
רציתי לדעת אם יש לכן אולי עצה שתוכל לעזור לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפרת יקרה
יעל צ'רניאק17/07/2011את שואלת את שאלת השאלות
והעצה שלי אלייך, התחילי להתייחס אל עצמך כמו שהיית רוצה שיתייחסו אלייך
אם את רוצה שבאמת ירצו להיות איתך ולא בגלל שאת צריכה לתת משהו
אמצי את הגישה הזו בינך לבינך - התחילי להתעניין בעצמך, לגלות את עצמך... כך שתרצי להיות עם עצמך קודם כל.
גם אם את לא מרגישה עכשיו בעלת ערך ולא מאמינה שמגיע לך, קבלי החלטה להתחיל להתעניין בעצמך, לתת לעצמך אישור שאת מספיק טובה, התחילי לחפש סיבות לכך, התענייני בטובתך!
את מוזמנת גם לקרוא עוד חומר באתר שלי על ביטחון עצמי, אבל בכל מקרה השינוי חייב להתחיל בגישה שלך לעצמך, גישה שהיא מקבלת, מכילה , אוהבת,
כי את באמת צודקת, כל עוד את לא מעריכה את עצמך , איך אחרים יעריכו אותך? ואז את נאחזת בקשרים שלא טובים לך...
זה דורש ממך עבודה עצמית פנימית, לעצור את המחשבות המקטינות והשליליות שלך על עצמך, ולהתחיל להתעניין בדברים הטובים בך, ואני בטוחה שיש הרבה כאלו, דבר אחד שאני כבר רואה הוא שאת מודעת לעצמך, העריכי זאת! זה דבר נפלא, תעריכי את המודעות שלך וחפשי בעצמך דברים נוספים שאת מעריכה, כל דבר קטן הוא מצויין, כל צעד לבניית ההערכה העצמית שלך חשוב מעין כמוהו,
בהצלחה,
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון תודה
אפרת17/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)