איך להרגיש שאני טובה מספיק?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך להרגיש שאני טובה מספיק?
    אפרת
    14/07/2011

בימים האחרונים הגעתי למסקנה שאני לא מרגישה טובה מספיק, או שווה מספיק, או שאני לא יכולה לתת מספיק בשביל שבאמת ירצו להיות איתי - ושבגלל זה אני נשארת ונאחזת בקשרים שלא טובים לי.
    אני כנראה מרגישה כל הזמן בתוך תוכי שאני חסרת ערך ולכן לא מאמינה שבאמת מגיע לי שיצייחסו אליי כמו שאני חושבת שצריך.
    רציתי לדעת אם יש לכן אולי עצה שתוכל לעזור לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אפרת יקרה

יעל צ'רניאק
    17/07/2011

את שואלת את שאלת השאלות
    והעצה שלי אלייך, התחילי להתייחס אל עצמך כמו שהיית רוצה שיתייחסו אלייך
    אם את רוצה שבאמת ירצו להיות איתך ולא בגלל שאת צריכה לתת משהו
    אמצי את הגישה הזו בינך לבינך - התחילי להתעניין בעצמך, לגלות את עצמך... כך שתרצי להיות עם עצמך קודם כל.
    גם אם את לא מרגישה עכשיו בעלת ערך ולא מאמינה שמגיע לך, קבלי החלטה להתחיל להתעניין בעצמך, לתת לעצמך אישור שאת מספיק טובה, התחילי לחפש סיבות לכך, התענייני בטובתך!

את מוזמנת גם לקרוא עוד חומר באתר שלי על ביטחון עצמי, אבל בכל מקרה השינוי חייב להתחיל בגישה שלך לעצמך, גישה שהיא מקבלת, מכילה , אוהבת,
    כי את באמת צודקת, כל עוד את לא מעריכה את עצמך , איך אחרים יעריכו אותך? ואז את נאחזת בקשרים שלא טובים לך...

זה דורש ממך עבודה עצמית פנימית, לעצור את המחשבות המקטינות והשליליות שלך על עצמך, ולהתחיל להתעניין בדברים הטובים בך, ואני בטוחה שיש הרבה כאלו, דבר אחד שאני כבר רואה הוא שאת מודעת לעצמך, העריכי זאת! זה דבר נפלא, תעריכי את המודעות שלך וחפשי בעצמך דברים נוספים שאת מעריכה, כל דבר קטן הוא מצויין, כל צעד לבניית ההערכה העצמית שלך חשוב מעין כמוהו,

בהצלחה,
    יעל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המון תודה

אפרת
    17/07/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו