מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חייבת עזרה דחוףנטלי20/07/2011
החבר שלי ממש ממש אובססיבי כלפי ... הוא לא נותן לי לצאת מהבית בלי הרשות שלו הוא כול יום שואל אותי אם מישהו דיבר איתי או היסתכל עליי וגם אם אני היסתכלתי על בנים ... ובדבר שהכי מעצבן אותי הוא יודע ששכבתי עם 4 גברים והוא תמיד מתעצבן מזה והוא תמיד מזכיר לי את זה וזה הדבר שאני הכי רוצה לשכוח ... והיו הרבה מאוד פעמים שניפרדנו בגלל זה ואני ממש רוצה שהוא ישכח מזה ויפסיק כול הזמן להטריד אותי בזה מה אני עושה ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לנטלי ..כידאי לך ליקרוא
יניב21/07/2011מאמי אני אל יודעת בת כמה את מה שבטוח שמגיע לך יותר מזה את לפי מה שכתבת אני מתרשמת שאת בחורה אנטיליגנטית שמבינה ענין ..
ולפי מה שתיארת תעיפי אותו כיבינימעטטטט
יש לי ניסיון בזה שמעתי המון סיפורים ואני דמברת מתוך חוויה אישית מגיע לך להנות ולא להיתענות אני אומר לך את האמת הוא נשמע פרמיטיבי אידיוט דוחהה מגעיל מאוס קרציה מי הוא בכלל שיקבע לך ששכבת עם ארבע זה לא טוב את נהנת וזה העיקר את מי זה מענין ראבקקקק
בבקשה ממך לטובתךך אם יש בך שמץ של הבנה ושל הערכה עצמית תעיפי אותווו לכל הרוחות ותמצאי לך מישהו קצת יותר אנטיליגנט שיש לו חיים משלו מגיע לך מישו מענין מישהו שמתחשב בך שמעריך אותך ומחשיב אותך כבחורה שיודעת מה היא רוצה ומה היא עושה אני יודעת שיש השפעה רעה מהחברה אבל אני אומרת לך שמה שאת עושה ועם מי שאת שוכבת זה ענינך האישי בלבד וזאת זכותך המלאה שלא תעיזי לאפשר לאחרים להגדיר אותך או להגדיר לך מה טוב בישבילך ומה נכון
הדרך היחידה לדעת מה נכון עבורך הוא ליראות מה גורם לך רוגע ואושר ומה שתיראת זאת הרגשה נוראית את לא כלבה שלו ואין לו שוםם זכות לישלוט עליך בבקשה תעשי את הדבר הנכון למענך
שיהיה לך בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנטלי יקרה
עדה מורג24/07/2011ברור שהמצב בו את נמצאת הוא בלתי סביר לחלוטין.
אנחנו מגיעים לכל מערכת יחסים עם עבר כלשהו.....אני מניחה שגם חברך הגיע עם ניסיון מסוים.
התנהגות אובססיבית אינה מעידה על אהבה והופכת את היחסים לבלתי אפשריים.
יחד עם זאת אני מזמינה אותך להסתכל על עצמך פנימה:
מה מחזיק אותך שם בקשר הזה?
האם יש משהו שאת צריכה ללמוד במערכת היחסים הזו?
מה מידת הערך העצמי שאת חשה כלפי עצמך?
האם את אוהבת את עצמך? האם את מבינה שאת שווה?
אני מאמינה שלעיתים אנחנו נקלעים למערכות יחסים מסובכות כדי ללמוד משהו ולצמוח מהן. מה את לומדת על עצמך? האם את צומחת מכך?
אני רק רוצה שתזכרי שיש בידיך כח בחירה, רק את יכולה להחליט כמה זמן להיות בקשר או מתי לעזוב. אני רק מציעה לך לעשות זאת בחוכמה ובעיתוי נכון לך.
מאחלת לך בהצלחה
עדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)