מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אשמח לקבל עצה ..יניב21/07/2011
אז ככה אני בת 18 וחצי .. בחורה ממוצעת נראת טוב מבינה ענין סבבה לגמרי ..
הענין הוא שקורה שאני יוצאת לכל מיני מקומות ויוצא לי לדבר ולהיכר כל מיני גברים שלא תמיד אני מבינה אם הם רוצים להכיר אותי[בקטע רומנטי] און סתם בקטע ידידותי ... הדילמה מתחילה כאשר אני שמה לב שאותו בחור רוצה אותי בקטע רומנטי הכוונה מזמין אותי לצאת וכו וכו ...
אם אני מוצאת בו ענין הכל טבו ויפה [כצפוי] אך אם אינני מעונינת בו כלל ולא נמשכת אליו לא לאופיו ולא ליופיו ... יחסית לאחת שאוהבת להיות אמיתית וישירה אך נזהרת מאוד לא לפגוע באנשים במיוחד אם הם מקסימים כייצד אני מבהירה לאותו בחור שאינני מעונינת וכמה שפחות ליפגוע ??
האם יש לך עצה עבורי באיזה מילים להשתמש או באיזו גישה לבוא כייצד מסבירים לגבר שאני לא מעונינת בגישה עדינה ??
תודה מראש [=* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אריאלה יקרה
עדה מורג24/07/2011אני רוצה קודם כל להוקיר אותך על הרגישות והאמפטיות שלך... אני גם אוהבת את
הגישה האמיתית והאוטנטית שלך...
לא בטוח שאפשר לתת לך מתכונת מסודרת של מה ואיך להגיד למישהו שאת לא רוצה...
כעיקרון כל מערכת יחסים מבוססת על משיכה ועניין בסיסיים....גם קשרים חבריים עם בנות אחרות או בנים אחרים מתקיימים כל עוד יש ענין משותף.
אני מאמינה שאין כמו להגיד את האמת, בצורה מכבדת ורגישה - ואת יודעת לעשות זאת!
לפעמים צריך למצא את העיתוי המתאים, את הטון המתאים...אבל אם את אומרת...אתה מקסים אך אני לא מעוניינת בקשר...אין סיכוי שתפגעי בו.
תזכרי שקודם כל הרצון שלך הוא הקובע ולעולם אל תשארי במערכת זוגית כי "לא נעים לך"
אוטנטיות וכיבוד הרצון שלך הם הקובעים. רגישות ואמפתיה הן הדרך...
בהצלחה!!
עדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)