מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא נמשכת לבן זוגיענבל23/07/2011
שלום! אני ענבל בת 21 ויש לי חבר מזה שנה ושלושה חודשים.
תמיד אמרו לי שהיופי זה לא הכול אז אחרי הרבה יחסים כושלים החלטתי לתת הזדמנות לאופי. ואז פגשתי את החבר שלי. הוא בחור ממש מקסים ונמשך אלי ברמות מטורפות ואני לא בהתחלה עוד היחסי מין היו בסדר עכשיו הגעתי לשלב שאני לא חושקת בו מינית אלא אם אני שותה אלכוהול.וכשאנחנו כן שוכבים שזה לא הרבה אני לא מרטיבה. מה עושים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ענבל יקרה
עדה מורג24/07/2011נדמה לי שכדאי שתתבונני על הבעיה בשני מישורים:
א. היחסים הזוגיים שלכם
ב. חוסר המשיכה המינית
חוסר משיכה הוא לפעמים תוצאה של מצב היחסים.
האם את אוהבת אותו? האם אתם חברים טובים? האם אתם נהנים מזמן איכות ביחד?
ואיך התקשורת ביניכם?
אם נראה לך שהכול טוב ביניכם ורק המשיכה פחתה הייתי מציעה לך לפנות לפורום על סקסולוגיה....ואולי להתיעץ עם איש/אשת מקצוע.
במידה ויש גם צורך לשפר את סעיף א., את מוזמנת לחזור ולפרט על טיב היחסים ביניכם.
בהצלחה!
עדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
ענבל25/07/2011הוא בן אדם מקסים ואוהב אותי מאוד וכיף לי איתו אבל שנינו באים מערים שונות ולכן שנינו מעולמות שונים והתקשורת בנינו לא ממש טובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהענבל יקרה
עדה מורג25/07/2011למיטב הבנתי בכל זוגיות כל אחד בא מעולם אחר, עם מטענים שונים, עם ציפיות שונות,
עם יכולות שונות, - גם אם נולדו וגדלו כשכנים בית ליד בית.
מהות הזוגיות היא לגשר על הפערים ועל השוני ....ואם קיימת אהבה הכול אפשרי
אני שומעת ממך שהוא מקסים , שהוא אוהב אותך ונמשך אליך.
אני לא שומעת כל כך את הצד שלך....האם את אוהבת אותו? האם את מוכנה למצא דרך לטפל בקשיים בתקשורת ובמיניות?
עם איזה מטען רגשי או חינוכי את הגעת לזוגיות? עם איזה ציפיות הוא הגיע לזוגיות?
אם הזוגיות הזו חשובה לך ממליצה לך להתיעץ עם איש/ אשת מקצוע בתחום.
תבדקי גם את האפשרות של לשתף אותו בטיפול.
בהצלחה
עדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
ענבל25/07/2011אני מאוד אוהבת אותו וזה מאוד חשוב לי כל הסיפור הזה לכן פניתי לפורום הזה אם את יכולה להפנות אותי לאנשי קשר אני אשמח תודה רבה ענבל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה - תגובה
עדה מורג26/07/2011היי ענבל,
את יכולה לפנות לפורום סקס ויחסים. מצורף קישור.
http://www.beok.co.il/Forums/פורום_סקס_ויחסים
או פורום מין וסקסולוגיה:
http://www.beok.co.il/Forums/פורום_מין_וסקסולוגיה
הם בודאי יפנו אותך לאנשי או מקצוע או אולי יוכלו לעזור בעצמם.
בהצלחה.
עדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)