לצאת עם בחורים ...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לצאת עם בחורים ...
    יניב
    26/07/2011

הי .. אני בת 18 וחצי ... וידוע לי כמו שידוע לכולם שלכל גבר בפרט לכל בן אדם יש טעם שונה ומשהו אחר שגורם לו להיתאב אבל כמו שרוב האנשים אוהבים יחס ראוי ורוב האנשים אוהבים לקבל מחמאות [סתם לדוגמא ] ....

אז בתור מאמנות ... רציתי לקבל מכן טיפים על סמך נסיונכן

אני בתור אישה שיוצאת עם בחורים כייצד אני יכולה להפוך את הדייט למענין ולכייף וכייצד אני יכולה ליגרום לגבר להיתאב בי ??

אני מניחה שעלי לאהוב את עצמי ולשדר זאת אבל אני אוהבת את עצמי בכל זאת מענין אותי לדעת מי זאת האישה שלרוב הגברים מתאבים בה אילו תכונות כידאי לי להפגין באיזו גישה לבוא לדייט

על מנת שיראה בי בחורה מיוחדת במינה ועל מנת להשאיר טעם של עוד ??

תודה מראש [=

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לצאת עם בחורים ...

הוספת תגובה

• אריאלה יקרה

יעל צ'רניאק
    30/07/2011

כמו שאת כותבת, לכל גבר ולכל אדם הטעם שלו, זה כל היופי
    אם כן כדאי לך לשאול את עצמך:
    מה את מחפשת בבחור?
    האם היית רוצה להיות עם מישהו שהוא מיוחד ומעניין? מה זה אומר לך? מה זה עבורך מעניין - איך זה מבטא במציאות, איפה את מוצאת את זה בך...

את שואלת לגבי גישה לדייט:
    בחרי לך 3 הוויות שאותן היית רוצה להיות בדייט, לדוגמא:
    פתוחה - לאפשרויות, למה שלא ידוע, להזדמנויות, להתנסויות
    בטוחה - יודעת מה את רוצה, יודעת איפה הגבולות שלך, ברורה לגבי הכוונה שלך בדייט
    חיובית - אופטימית, שמחה, כייפית, רואה את הטוב אצל האחר ובכל סיטואציה...

או כל הוויה אחרת נוספת (חופשיה, בעלת עומק, קשובה, יוזמת...) שנראית לך ותראי כיצד זה יראה אם תהיי כזו בדייט
    חשבי עם עצמך, במה זה שונה מההתנהלות שלך כיום, והאם את אוהבת את עצמך כשאת כזו, אם התשובה היא כן נסי את זה במציאות ולמדי מכך...

מקווה שזה נותן לך כיוון, כי אין מפתח קסמים שעובד תמיד, וגם לא צריך להיות, כדי שאנשים יתחברו לאנשים הנכונים עבורם!

בהצלחה
    יעל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו