מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בילבולאמיל30/07/2011
שלום אני בן 20 ויש לי חברה כבר שנה וקצת.
אני מאוד אוהב את חברה שלי ואנחנו מדברים על קשר רציני חתונה ילדים וזה לא שאני נגד אני יכול מאוד לדמיין את עצמי איתה.
אבל יש לי איתה בעיות היא מגיעה מבית מאוד הרוס יש לה שני הורים נכים ובקושי סוגרים את החודש והיא עוזרת להם מה שגורם לי לעזור גם לה בעיקר מבחינה כלכלית.
אני ניסיתי בתקופה האחרונה להיות סוג של קאוצ'ינג שלה בקטע של להיות מסודרת כלכלית לחשב את עצמה ולא להתנהל בצורה כלכך פזורה. והיא לא עושה את זה.
היא כן בחורה אחראית אני מאמין שכל ההתנהגות שלה זה רק בגלל המצב שהיא נמצאת בו שהיא בת 21 יש עליה אחראיות כלכך גדולה זה לפרנס בית וההורים.
הדילמה שלי מצד אחד אני אוהב אותה המון ואכפת לי מאוד שיהיה לה טוב ולפעמים אני לא יודע אם אני איתה בגלל שאני אוהב אותה או בגלל האובססיה שלי לעזור לה שתצא מהנטל שיש עליה.
בנתיים אני נפגע כללית כי נמצאת במצבים שאני חייב לעזור לה וזה מציק לי כי לא חסר לי למה לחסוך אני רוצה ללמוד ועוד....
קיצר דילמה תעזרו לי תייעצו לי מה לעשות?
להתמודד איתה או שפשוט להגיד לה תשמעי אני לא הבחור בשבילך?
בכל מקרה מצד שני יש לנו זוגיות מאוד אוהבת אנחנו חברים מאוד טובים היא גם שם בשבילי כשאני קורא לה. היא בחורה מדהימה בחכומה שלה וביופי שלה ובאמת שאין כמוה היא בחורה מאוד חזקה יש לה יכולות מדהימות היא לא עצלנית שרוצה שאני אפרנס אותה היא קורעת את התחת בשתי עבודות ולמרות זאת המשכורת שלה לא מספיקה לכלום זה גם לעזור להם בשכירות בקניות לבית בלשלם חשבונות וכל מיני הוצאות
אז קשה לי גם לוותר על בחורה כזאת. :(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמיל יקר
עדה מורג31/07/2011אם תקרא את פנייתך שוב ושוב....אני מניחה שתוכל למצא את התשובות שאתה מחפש.
כל התשובות חבויות שם.....
אני מאמינה שכאשר יש אהבה כל כך גדולה לא מוותרים עליה בגלל מצב כלכלי.
אתה מלא שבחים ואהבה אליה....אז מה חשוב יותר? הכסף שאתה לא מצליח לחסוך?
או הרגשות החזקים שיש לך אליה?
אתם מאד צעירים שניכם ולאט לאט תבנו את עצמכם כלכלית...(עד כמה שהמציאות בארץ מאפשרת)...כאשר יש אהבה ושותפות אמיתית הכול אפשרי.
האם זה עוזר לך לראות תמונה יותר ברורה?
מאחלת לכם בהצלחה!
עדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)