לספר לה או לא ?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לספר לה או לא ?
    דן ר
    01/08/2011

אני לא באמת בטוח שזה הכי קשור לפורום, אבל אני מנסה לקבל איזה עצה או כיוון.
    אני בן 23, עברתי בחיים אולי קשר רציני אחד, אני לא ביישן ויש לי כל מיני אינטרקציות עם בחורות אבל לא משהו שהופך לקשר רציני.
    לפני כמה ימים נפגשנו כמה חברים שטיילנו ביחד בחול (השנה) ובין היתר גם הבחורה שחזרה בדיוק לפני כמה זמן, שאיתה בחול במהלך הטיול (טיול של אחרי צבא) היו לנו רגעים אינטמיים קצרים, אבל לא משהו שדיברנו עליו בבוקר או ביום אחרי. (בעיקר במצבים שבהם היינו קצת שתויים).
    בסיום אותו מפגש רוב החבר'ה החליטו שהם חוזרים הבייתה אני החלטתי להישאר אצל הבחורה, לא מתוך הצהרות כוונות אלא סתם מתוך זה שהיה נחמד וזה הסתדר לי מבחינת העבודה להישאר (מרחק של שעה וחצי נסיעה מהבית). היינו בסוג של יומיים וחצי יחסית רצופים ביחד, בין היתר יצאנו גם בלילה אחרון לאיזה מסיבה עם כל החברים שלה, שתינו קצת, ואיכשהו כמו שכבר למדנו על עצמנו - כאילו זה מה שנתן לנו את האישור כן להתנשק וכן לכל מי שהסתכל מהצד זה היה נראה שאנחנו איזה זוג.
    המבחן היה שוב למחרת בבוקר שבו בעצם אנחנו מתעוררים לנו ורציתי לראות אם אנחנו כן הפעם נדבר על הדברים שהיו אתמול, או שכמו שכבר יצא לנו בטיול (מה שאי אפשר ממש להשוות, כי הפעם זה הרגיש רציני יותר) או ששוב לא נדבר על זה.
    בסופו של יום חזרתי הבייתה, היה מאוד כיף לפגוש שוב את החבר'ה מהטיול וכמובן שאותה, אני מוצא את עצמי בבית חושב על הימים האלה עכשיו שהיינו ביחד, גם בגיל 23 אני לא מצליח להבין עם עצמי אם אני מאוהב או לא? אני חושב שפשוט הפעם כן יתפתחו לי קצת רגשות אליה. מנסה לחשוב אם זה יהיה נכון לספר על זה, גם בגלל שפיזית אנחנו גרים רחוק ויהיה קשה להרים תקשר, גם הפחד קצת לשרוף כזה את קשרי הידידות+ שיש לנו כרגע.... ובעיקר גם בגלל שאני בעצמי לא בטוח, אני רק יודע שכן נהייתי סקרן לגבינו, וכן אם כאילו שואלים אותי מה אני רוצה עכשיו? זה לנסוע אליה.
    עלי באופן אישי, חשבתי שפיתחתי איזה חוסן נפשי קצת מהדברים האלה, ובימים האחרונים האלה שחזרתי הבייתה ממנה, אני כמעט כל הזמן חושב על זה, מצבי רוח כאלה.... דברים אחרים לא מעניינים..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לספר לה או לא ?

הוספת תגובה

• לספר לה או לא ? - תגובה

יעל צ'רניאק
    04/08/2011

אני שומעת ממך שאתה רוצה לראות אותה, נשמע שאתה מעוניין בה, מסתקרן מכם.
    נשמע שנוצר בינכם משהו יפה.

מה הסיכון בלנסות? להגיד לה? לקחת צ'אנס?

לשרוף את קשרי הידידות בינכם?!
    האם אתה רוצה להשאיר את זה רק כידידות? לשכוח מהרגשות שיש בך? האם תוכל להתנהג כאילו כלום לא קרה שוב?

כן זו בחירה שלך.

האם אתה מוכן לנסות לראות מה יתפתח בינכם, גם אם זה עשוי להוביל לקשר רציני יותר... האם אתה בשל לכך?

לפעמים גם כשאנו לא מצפים פתאום אנו מכירים אדם מיוחד שמושך אותנו ואז להיות עם אותו אדם חשוב לנו יותר מאשר להתנסות בעוד אי אלו חוויות עם אחרות. האם אתה שם כרגע?

אם אתה רוצה לאמר לה, עליך להתמודד עם הפחדים שאולי היא לא תרצה, שאולי זה לא יצליח ואתה תפגע,.
    בסיכון יש סיכוי גדול! אך כן , יש גם סיכון, אך אם יש רצון אמיתי, והרגשה שיש פה משהו טוב, חברות, וגם קשר עמוק יותר ואינטימי, אז לא כדאי לתת לפחדים שלנו לנהל אותנו.

מי יודע, רק אם תנסה תדע, אז אם אתה מרגיש בשל לקשר יותר רציני ומוכן להתנסות, לך עם הלב שלך, ובסופו של דבר הבחירה היא בידך :)

בהצלחה
    יעל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו