דייטים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דייטים
    נטע
    13/01/2008

שלום, אני בהתלבטות. פגשתי מישהו מקסים וחכם אבל הוא לא הטיפוס שלי מבחינה חיצונית. אני לא יודעת אם אתאהב בו כרגע נראה לי שלא בגלל המשיכה שלא קיימת. הוא אמנם מצחיק ונעים לי איתו, אבל השאלה אם לכפות על עצמי (כי זו ההרגשה) המשך מפגשים כי אולי יש שם פוטנציאל, או לחתוך, לפני שיהיה מאוחר מדי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דייטים

הוספת תגובה

• נטע יקרה

יעל צ'רניאק
    13/01/2008

היחידה שיכולה לענות על השאלה הזו - זו את.
    נסי להתבונן עם עצמך:
    מה חשוב לך בזוגיות?
    מה את מחפשת בבן זוג? נסי להיות ממוקדת עם עצמך.
    על אילו דברים תהיי מוכנה להתפשר ומה הם הקוים האדומים מבחינתך?

איך את מאמינה שתמצאי את בן זוגך: שתדעי מייד שזה זה או שתכירי אותו קודם לעומק ואז תדעי שזה זה?

את שואלת אם לכפות על עצמך? האם תוכלי ב א מ ת להיות עם מישהו שאת מרגישה שאת צריכה לכפות על עצמך המשך מפגש איתו.

האם תרצי להמשיך להפגש איתו לתקופה מסוימת כדי לנסות לראות אם זה הולך? אולי תרצי להגדיר תקופה זו מראש ( שבוע /שבועיים/ חודש) כדי שלא יהיה מאוחר מדי., ובתקופה זו תני לעצמך להכיר ולהפתח ככל שתוכלי על מנת שתוכלי לקבל החלטה שתהיי איתה שלמה.

אני בטוחה שהתשובה תעלה מעצמה בתוכך, והתשובה היא רק אצלך, אף אחד לא יודע יותר טוב ממך
    הקשיבי לעצמך, לנטיה של הלב שלך, לתחושות שעוברות בך

בהצלחה
    את מוזמנת לשוב ולשתף
    יעל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא הכי מושך.....

לידייה ברשישט
    15/01/2008

האדם האחרון שפגשתי... יצאנו שלושה חודשים ולא הייתה לי משיכה מינית אליו כהוזה נהפוך הוא פחדתי שהוא לא יוכל לספק אותי על פי המראה "החנוני " שלו.... למרבה המזל לאחר כ4 חודשים כשיזמתי לשכב איתו ורצית ילחוות את הסקס איתו.... נדהמתי איזה סקס טוב היה לנו.. ואיך האופי שלו ווהומור הסרקסטי שלו משכו אותי אליו כמו מגנט ואז היוצרות התהפכו אני רציתי אותו יותר ויותר והוא זה שרצה לבסוף לסגת....... בהצלחה אל תוותרי יש הפתעות מעניינות ונעימות בחיים!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו