גיוס וזוגיות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גיוס וזוגיות
    יעל
    09/08/2011

שלום
    אני בת 18 ומתגייסת בקרוב, יש לי חבר כבר שנתיים ואני מאוד אוהבת אותו, רוצה להמשיך את הקשר, הוא כבר שנה בצבא הוא קרוב לבית, אני לא יודעת מה יהיה איתי בצבא, התחלנו לברר ביחד את הדברים בשבילי אפילו גלולות פמינט מצאנו איך לוקחים והבנו שאפילו יש מבצע שעולה 23 שח בסופר פארם עם קופון והדברים מתחילים להתבהר קצת למרות שאני עדיין לא יודעת אפילו לאן אני מתגייסת ואם אהיה בבסיס סגור ומה יהיה איתנו,מפחיד אותי שאולי הקשר יפגע בגלל צבא ואני יודעת שזה קורה הרבה
    איך אפשר להרגיע את הפחד? כי אנחנו גם רבים בגלל זה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גיוס וזוגיות

הוספת תגובה

• גיוס וזוגיות - תגובה

עדה מורג
    09/08/2011

החששות שלך הן כל כך מובנות.....אין אדם שנמצא בפני שינוי משמעותי בחייו שלא חושש ברמה זו או אחרת...
    אכן זהו מצב של אי ודאות זמנית שיסתיים ברגע שתתגייסי ותדעי איפה את עומדת.

יחד עם זאת, מה שיקרה בקשר ביניכם לא תלוי בשום דבר חיצוני....אפילו לא בקופון של הסופרפארם שאיתו תוכלי לקנות פמינט :-)
    מה שיקרה בקשר שלכם תלוי אך ורק בכם!! לא משנה מה המרחק ביניכם, לא משנה כל כמה זמן אתם מתראים או כמה זמן אתם מצליחים לבלות יחד.
    מה שבאמת משנה היא עוצמת הרגשות ביניכם, טיב החברות, איכות התקשורת...
    ועד כמה תרצו להמשיך להשקיע בקשר למרות שינוי המציאות...
    הכול תלוי בכם!

וכן....יש זוגות שמשתנים, יש זוגות שנפרדים....אך זה קורה כי כך הם בחרו לעשות.
    לעומת זאת אני יכולה לספר לך על זוגות רבים ששרדו נסיבות שונות וקשות ונשארו ביחד.

אז כמו שאמרתי זה רק תלוי בכם, ברצון האמיתי להמשיך לקיים את הקשר.
    תבואו לקשר ממקום של אהבה, לא ממקום של פחד....
    בהצלחה!

עדה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו