מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא יודעת למה..מאיה13/08/2011
היי אני בת 26 וזהו סיפור חיי:
איך זה שתמיד אני יוצאת עם מישהו וממש מרגישה מאוהבת ואז כעבור מספר חודשים יורד לי ממנו לחלוטין ברמות שממש ממש לא בא לי להיות בקרבתו, ותמיד אני אומרת לעצמי שאולי זה יעבור ואלי זה רק הורמונים, אך התחושה נשארת יותר מ 3 חודשים עד שאני מחליטה לחתוך את הקשר.. ואז כעבור חצי שנה ויותר אני נזכרת שאני מאוהבת בבן אדם ורוצה לחזור.. רק שזה מאוחר מידי
זה כל הזמן קורה לי.. למה??????????????????????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נינט יקרה
עדה מורג13/08/2011מהתאור שלך הקצרצר אני מסיקה - ותגידי את אם זה אכן כך - שאינך בהירה עם עצמך
מה זה עבורך זוגיות ומי זה עבורך בן הזוג האידיאלי.
אני רוצה להזמין אותך להתבוננות פנימית בעזרת מספר שאלות:
מה זה עבורך זוגיות?
על איזו מין זוגיות את חולמת?
איזה ערכים יהיו בזוגיות שלך? (חברות, שותפות, אהבה, חברות, תקשורת וכו)
האם יש מקום בחייך לבן זוג?
האם את רוצה להכניס מישהו לחייך באופן קבוע?
איך יראו חייך כאשר תהי בזוגיות יציבה?
ולגבי בן זוג אידיאלי....
מיהו הבחור שאת משתוקקת לבנות איתו זוגיות?
איך הוא נראה? איך הוא מתנהג? מה את רוצה לקבל ממנו?
מה את גם מוכנה לתת בזוגיות?
את כמובן יכולה להוסיף שאלות ותשובות כאוות נפשך...
ככל שתיצרי בהירות יותר חדה ומדויקת לגבי מה את באמת רוצה, האיש הנכון יופיע ואז תדעי מייד שאותו את לא מפספסת.....
בהצלחה!
עדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)